RECENSION: RENGÖRNINGSCREME


För en tid tillbaka kom två flaskor med rengörningscreme hem ifrån butiken Saviderma.se, varav den ena lottades ut här på bloggen. Den andra flaskan behöll jag själv, och om ni minns var det första som jag märkte direkt den snygga designen som den och deras andra produkter har. Förutom detta är det givetvis ett stort plus att deras produkter består utav 100% ekologiska råvaror tillsammans med vegetabiliska oljor. Slutligen spar vi de bästa till sist och det är givetvis att denna rengörningscreme är både dryg, smidig och luktar gott. Dessutom har den en otrolig praktiskt pumpfunktion, vilket är perfekt eftersom de aldrig kommer varken för lite eller för mycket creme vilket de vanligtvis annars gör. Rengörningscreme ifrån Saviderma.se är med andra ord ett måste!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.