BEHÖVER EN NY ÅKPÅSE..

            
Det senaste åren har Alva haft en gammal sliten åkpåse i sin barnvagn, men nu har jag börjat sukta efter en ny. För har ni sett hur många olika modeller och färger det egentligen finns? Jollyroom är en sajt som har åkpåsar i hela 23 olika modeller och 270 olika färger, och där inne har jag fastnat till både en och två gånger. Men samtidigt måste jag försöka tänka om.. Alva fyller trots allt 4 år och det här blir nog sista vintern hon sitter i sin vagn, innan den är redo att säljas vidare. Så hamnar en åkpåse i mina händer (ja, då behåller jag den), men det är inget jag har ekonomi till att prioritera för tillfället fast drömma kan man alltid... om den här till exempel.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.