Mammasvardag

BEHÖVER EN NY ÅKPÅSE..
            
Det senaste åren har Alva haft en gammal sliten åkpåse i sin barnvagn, men nu har jag börjat sukta efter en ny. För har ni sett hur många olika modeller och färger det egentligen finns? Jollyroom är en sajt som har åkpåsar i hela 23 olika modeller och 270 olika färger, och där inne har jag fastnat till både en och två gånger. Men samtidigt måste jag försöka tänka om.. Alva fyller trots allt 4 år och det här blir nog sista vintern hon sitter i sin vagn, innan den är redo att säljas vidare. Så hamnar en åkpåse i mina händer (ja, då behåller jag den), men det är inget jag har ekonomi till att prioritera för tillfället fast drömma kan man alltid... om den här till exempel.
ÄR DU EN DUKTIG SÄLJARE?


Är du en duktig säljare? Söker du nya utmaningar?
Då är jobbet som innesäljare för Mediafy Magazines AB som gjort för dig. Mediafy Magazines är nordens ledande återförsäljare av tidningsprenumerationer på Internet med en omsättning på mer än 65MKR. Vi erbjuder över 3500 titlar från både svenska och internationella förlag genom våra försäljningssiter; Tidningskungen.se, Bladkongen.no och Lehtikuningas.fi. Företaget grundades 2001 och har idag ca 20 anställda med ett ungt och drivet tänk, nu expanderar vi vår säljkår i Norge.

Din tjänst där innebär:
Sälja våra produkter per telefon och mejl
Ta emot inkommande beställningar
Arbeta mot en individuell budget tillsammans med säljteam och försäljningschef 

De tror att du som söker:
Har minst 1 års arbetslivserfarenhet
Är bekväm med att ringa och sälja med telefonen som verktyg

Vi tror att du som söker enkelt kan sätta upp höga mål för dig själv samt arbetar hårt för att uppnå dem. Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. På Mediafy Magazines omges du av drivna och positiva kollegor där vi lägger stor vikt vid kontinuerliga utbildningar och tar fram de verktyg du behöver för att lyckas. 

De erbjuder:
Fast lön med provision
Kontinuerlig säljutbildning och säljstöd
Friskvårdsbidrag
Betald mobil

Vill du läsa mer om tjänsten? Kolla in här.

TÄVLAR OM EN SYSKONVAGN
                 
Den 5 november 2011 öppnar Syskonhuset - för stor & liten! I samband med premiär öppningen anordnas tävlingar både ute i butiken och via bloggare och samarbeten. I denna tävling kan man tävla om en syskonvagn och givetvis vill jag delta och det vill väl ni med så missa inte att kolla in här!