BEHÖVER EN NY ÅKPÅSE..

            
Det senaste åren har Alva haft en gammal sliten åkpåse i sin barnvagn, men nu har jag börjat sukta efter en ny. För har ni sett hur många olika modeller och färger det egentligen finns? Jollyroom är en sajt som har åkpåsar i hela 23 olika modeller och 270 olika färger, och där inne har jag fastnat till både en och två gånger. Men samtidigt måste jag försöka tänka om.. Alva fyller trots allt 4 år och det här blir nog sista vintern hon sitter i sin vagn, innan den är redo att säljas vidare. Så hamnar en åkpåse i mina händer (ja, då behåller jag den), men det är inget jag har ekonomi till att prioritera för tillfället fast drömma kan man alltid... om den här till exempel.

ÄR DU EN DUKTIG SÄLJARE?


Är du en duktig säljare? Söker du nya utmaningar?
Då är jobbet som innesäljare för Mediafy Magazines AB som gjort för dig. Mediafy Magazines är nordens ledande återförsäljare av tidningsprenumerationer på Internet med en omsättning på mer än 65MKR. Vi erbjuder över 3500 titlar från både svenska och internationella förlag genom våra försäljningssiter; Tidningskungen.se, Bladkongen.no och Lehtikuningas.fi. Företaget grundades 2001 och har idag ca 20 anställda med ett ungt och drivet tänk, nu expanderar vi vår säljkår i Norge.

Din tjänst där innebär:
Sälja våra produkter per telefon och mejl
Ta emot inkommande beställningar
Arbeta mot en individuell budget tillsammans med säljteam och försäljningschef 

De tror att du som söker:
Har minst 1 års arbetslivserfarenhet
Är bekväm med att ringa och sälja med telefonen som verktyg

Vi tror att du som söker enkelt kan sätta upp höga mål för dig själv samt arbetar hårt för att uppnå dem. Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. På Mediafy Magazines omges du av drivna och positiva kollegor där vi lägger stor vikt vid kontinuerliga utbildningar och tar fram de verktyg du behöver för att lyckas. 

De erbjuder:
Fast lön med provision
Kontinuerlig säljutbildning och säljstöd
Friskvårdsbidrag
Betald mobil

Vill du läsa mer om tjänsten? Kolla in här.

FIXAR LITE SMÅ FÖRÄNDRINGAR...

Fixar lite små förändringar med bloggen.. fast en helt ny design kommer inom kort. Ser den konstig ut får ni gärna meddela det och berätta vilken webbläsare etc. ni använder. Har ni tips/ideér på vad som saknas är det fritt öppet att komma med förslag på förbättringar.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.