BEHÖVER EN NY ÅKPÅSE..

            
Det senaste åren har Alva haft en gammal sliten åkpåse i sin barnvagn, men nu har jag börjat sukta efter en ny. För har ni sett hur många olika modeller och färger det egentligen finns? Jollyroom är en sajt som har åkpåsar i hela 23 olika modeller och 270 olika färger, och där inne har jag fastnat till både en och två gånger. Men samtidigt måste jag försöka tänka om.. Alva fyller trots allt 4 år och det här blir nog sista vintern hon sitter i sin vagn, innan den är redo att säljas vidare. Så hamnar en åkpåse i mina händer (ja, då behåller jag den), men det är inget jag har ekonomi till att prioritera för tillfället fast drömma kan man alltid... om den här till exempel.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.