Bloggminglet 2012

Lyxig välkomstdrink som smakade himmelskt!
Drycken blev en riktig hit hos mig och smakade lika gott så väl med alkohol som utan.
Helena fanns på plats och visade upp härliga produkter till bad, bastu och avkoppling. Givetvis stannade jag upp och pratade lite även med henne, innan jag gick vidare och stötte på Vanja som arbetar på Rica Talk Hotel. Det blev lite prat kring mitt och Stephanies egna event som sker i sommar på samma ställe.
Härligt underbara produkter ifrån Myza fans på plats. Exempelvis Baby Foot som jag haft på önskelistan länge nog, men den köptes tyvärr inte hem denna gång heller. Då det mesta numera ska gå till studenten.
Fantastiska Pino var med och ställde ut på plats och fanns dessutom med i den lyxiga goodiebagen. Har väl inte missat att det även är med och sponsrar Mammamingel 2012? Dock inte riktigt med samma innehåll.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.