Mammasvardag

Bloggminglet 2012
Lyxig välkomstdrink som smakade himmelskt!
Drycken blev en riktig hit hos mig och smakade lika gott så väl med alkohol som utan.
Helena fanns på plats och visade upp härliga produkter till bad, bastu och avkoppling. Givetvis stannade jag upp och pratade lite även med henne, innan jag gick vidare och stötte på Vanja som arbetar på Rica Talk Hotel. Det blev lite prat kring mitt och Stephanies egna event som sker i sommar på samma ställe.
Härligt underbara produkter ifrån Myza fans på plats. Exempelvis Baby Foot som jag haft på önskelistan länge nog, men den köptes tyvärr inte hem denna gång heller. Då det mesta numera ska gå till studenten.
Fantastiska Pino var med och ställde ut på plats och fanns dessutom med i den lyxiga goodiebagen. Har väl inte missat att det även är med och sponsrar Mammamingel 2012? Dock inte riktigt med samma innehåll.
En fisketur i det soliga vädret
Alva i bilen på väg till fiskeplatsen.
Alvas första fisk som min pappa hjälpte till att få upp med assistans ifrån Kalle som hämtade håven.
Barnen som drog upp dagens alla fiskar! Alva fångade 2 stycken medan Kalle fick en den här gången.
Efter ett par timmar blev det dags för korv med bröd innan vi fortsatte med fiskandet.
Barnen grillade korv med pinnar först innan vi tillslut drog på gallret.
Korven blev till sist klar och vi mumsade glatt i oss rubbet och njöt av det fina vädret.
En välförtjänst paus
Här hemma städar vi för fullt eftersom det blev lite ändrade planer. Nina kommer nämligen hem hit och övernattar i stället vilket för Alvas del innebär att hon får vara kvar i sin hem miljö. Det i sin tur kanske gör det hela lättare eftersom tryggheten med att se sin egna säng, sina egna leksaker etc. finns kvar trots att jag åker bort ett dygn tillsammans med mamma till Stockholm för Bloggminglet.

Hur som helst är jag mitt uppe i städningen, som jag måste gå tillbaka till innan klockan tickar i väg allt för mycket. Har nämligen en hel del annat som ska hinnas med innan det blir kväll som att packa väskan inför i morgon exempelvis. Men innan dess ska lite mat fixas så att pluttan och jag här hemma får i oss något och sen ska jag njuta av att min canvas tavla nu är på väg hem hit. Tror det kommer bli super fint i vardagsrummet när den väl kommer upp på väggen.