Bloggminglet 2012

Lyxig välkomstdrink som smakade himmelskt!
Drycken blev en riktig hit hos mig och smakade lika gott så väl med alkohol som utan.
Helena fanns på plats och visade upp härliga produkter till bad, bastu och avkoppling. Givetvis stannade jag upp och pratade lite även med henne, innan jag gick vidare och stötte på Vanja som arbetar på Rica Talk Hotel. Det blev lite prat kring mitt och Stephanies egna event som sker i sommar på samma ställe.
Härligt underbara produkter ifrån Myza fans på plats. Exempelvis Baby Foot som jag haft på önskelistan länge nog, men den köptes tyvärr inte hem denna gång heller. Då det mesta numera ska gå till studenten.
Fantastiska Pino var med och ställde ut på plats och fanns dessutom med i den lyxiga goodiebagen. Har väl inte missat att det även är med och sponsrar Mammamingel 2012? Dock inte riktigt med samma innehåll.

En fisketur i det soliga vädret

Alva i bilen på väg till fiskeplatsen.
Alvas första fisk som min pappa hjälpte till att få upp med assistans ifrån Kalle som hämtade håven.
Barnen som drog upp dagens alla fiskar! Alva fångade 2 stycken medan Kalle fick en den här gången.
Efter ett par timmar blev det dags för korv med bröd innan vi fortsatte med fiskandet.
Barnen grillade korv med pinnar först innan vi tillslut drog på gallret.
Korven blev till sist klar och vi mumsade glatt i oss rubbet och njöt av det fina vädret.

En välförtjänst paus

Här hemma städar vi för fullt eftersom det blev lite ändrade planer. Nina kommer nämligen hem hit och övernattar i stället vilket för Alvas del innebär att hon får vara kvar i sin hem miljö. Det i sin tur kanske gör det hela lättare eftersom tryggheten med att se sin egna säng, sina egna leksaker etc. finns kvar trots att jag åker bort ett dygn tillsammans med mamma till Stockholm för Bloggminglet.

Hur som helst är jag mitt uppe i städningen, som jag måste gå tillbaka till innan klockan tickar i väg allt för mycket. Har nämligen en hel del annat som ska hinnas med innan det blir kväll som att packa väskan inför i morgon exempelvis. Men innan dess ska lite mat fixas så att pluttan och jag här hemma får i oss något och sen ska jag njuta av att min canvas tavla nu är på väg hem hit. Tror det kommer bli super fint i vardagsrummet när den väl kommer upp på väggen.

Månadens kampanj: Maxosol

Det var ett tag sedan mitt soliga VIP-paket ifrån Tampons for free kom hem. Men jag har ärligt talat knappt hunnit kicka på det förrän nu (när jag städar mitt i natten). Hur som helst är det Maxosol som är månadens kampanj denna gång, och mitt strålande paket innehöll en förpackning med 60 tabletter ifrån Maxosol som räcker i 2 månader. Som bonus skickades de även med ett solskyddstift med solskyddsfaktor 20 som är särskilt lämplig att använda på läpparna och näsan.

Det kom enligt mig i perfekt tidpunkt med tanke på att sommaren närmar sig. För Maxosol är ett företag som har funnits på marknaden i över 20 år, och är därmed ett av Sveriges mest sålda och omtycka kosttillskott. Med hjälp av Maxosol kan du enkelt förbereda din hud inför solexponering och slippa drabbas av solens negativa skadeverkningar. Huden har nämligen ett naturligt innehåll av antioxidanter, exempelvis E-vitamin och betakaroten, men dessa förbrukas vid UV-exponering. Maxsol hjälper hudet att bygga upp sitt naturliga skydd igen med hjälp av flera olika antioxidanter, bl.a selen, E-vitamin, lycopen, C-vitamin och betakaroten.

Är du intresserad av att testa Maxosol du också? Just nu har det ett super bra erbjudande där du får köpa Maxosol 60 tabletter för 98:-, ordpris 169:- och få Maxosol solstift med solskyddsfaktor 20 på köpet, värde ca 50:-. Gäller så långt lagret räcker! Klicka här för att komma till erbjudandet!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.