Bloggminglet 2012

Lyxig välkomstdrink som smakade himmelskt!
Drycken blev en riktig hit hos mig och smakade lika gott så väl med alkohol som utan.
Helena fanns på plats och visade upp härliga produkter till bad, bastu och avkoppling. Givetvis stannade jag upp och pratade lite även med henne, innan jag gick vidare och stötte på Vanja som arbetar på Rica Talk Hotel. Det blev lite prat kring mitt och Stephanies egna event som sker i sommar på samma ställe.
Härligt underbara produkter ifrån Myza fans på plats. Exempelvis Baby Foot som jag haft på önskelistan länge nog, men den köptes tyvärr inte hem denna gång heller. Då det mesta numera ska gå till studenten.
Fantastiska Pino var med och ställde ut på plats och fanns dessutom med i den lyxiga goodiebagen. Har väl inte missat att det även är med och sponsrar Mammamingel 2012? Dock inte riktigt med samma innehåll.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.