En fisketur i det soliga vädret

Alva i bilen på väg till fiskeplatsen.
Alvas första fisk som min pappa hjälpte till att få upp med assistans ifrån Kalle som hämtade håven.
Barnen som drog upp dagens alla fiskar! Alva fångade 2 stycken medan Kalle fick en den här gången.
Efter ett par timmar blev det dags för korv med bröd innan vi fortsatte med fiskandet.
Barnen grillade korv med pinnar först innan vi tillslut drog på gallret.
Korven blev till sist klar och vi mumsade glatt i oss rubbet och njöt av det fina vädret.
#1 - Sarianne

Ser riktigt trevligt ut, har kikat in hos flera andra som också vardär. Underbart. Måste pallra mig iväg på något bloggmingel :-)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.