En välförtjänst paus

Här hemma städar vi för fullt eftersom det blev lite ändrade planer. Nina kommer nämligen hem hit och övernattar i stället vilket för Alvas del innebär att hon får vara kvar i sin hem miljö. Det i sin tur kanske gör det hela lättare eftersom tryggheten med att se sin egna säng, sina egna leksaker etc. finns kvar trots att jag åker bort ett dygn tillsammans med mamma till Stockholm för Bloggminglet.

Hur som helst är jag mitt uppe i städningen, som jag måste gå tillbaka till innan klockan tickar i väg allt för mycket. Har nämligen en hel del annat som ska hinnas med innan det blir kväll som att packa väskan inför i morgon exempelvis. Men innan dess ska lite mat fixas så att pluttan och jag här hemma får i oss något och sen ska jag njuta av att min canvas tavla nu är på väg hem hit. Tror det kommer bli super fint i vardagsrummet när den väl kommer upp på väggen.
#1 - Desirée Larsen

Behöver din mailadress också :)du kan maila den till mig; dezzii@hotmail.com//Desirée Larsen

#2 - Madde

Hej fina Sanna.Tyvärr kommer jag nog inte på det heller vill gärna men plånboken säger ifrån. :(

Jag kommer inte att gå på något av dom här betaleventen faktiskt även om jag gärna hade gått på alla fyra som kommer nu framöver. :(Kramar.

#3 - Lina

Det löste sig inte, Timjan är död....

#4 - Fröken Isakson

Vad kul det var att träffas. Viken superfin bild. kram kram Linda

#5 - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Fin bild på er :)- Vinnaren i Ambienceforhome-tävlingen är utsedd! :D Tack för att du var med och hoppas du vill vara med i min nya tävling:

http://adaras.se/2012/april/vinn-produkt-for-200-kr-pa-supply.html#commentKram! <3

#6 - Fnulan

Det var roligt att träffa dig och din fina mamma!

#7 - ♥ Sojka ♥

Vad kul att träffa på dig i Lördags! :)Kram

#8 - ♥ Sojka ♥

Skoj att ses IRL liksom.:) Har för mig att jag skrev här men hittade inte kommentaren. :)Kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.