Tävling: Hur Mediababe är du?


Har nu arbetat fram ett samarbete med Jacqueline Kothbauer. För hon är som många av er säkert minns en av mina största inspirationskällor, och har med andra ord en given plats här i min blogg. Så nu har Jacqueline Kothbauer, författaren till boken Mediababe, satt ihop en mediababeintervju med mig. Tillsammans med 9 andra bloggstjärnor kommer jag att välja ut en mediababekandidat. Hon eller han kommer får ett signerat ex av boken Mediababe och en personlig kommentar av sitt Mediababeporträtt av Jacqueline Kothbauer själv.

Mediababe handlar som som ni säkert vet om att förverkliga sina drömmar genom att bli en välkänd profil med många fans. Vem är du och vad vill du ge din publik? Vad vore kul att uppleva tillsammans under året 2012?
 
För att delta: För att delta så svarar ni alltså på frågorna nedan, och skriver dessa i ett inlägg i er blogg och lämnar sedan direktlänken till ert inlägg här i en kommentar tillsammans med namn, mejladress och bloggadress. Så kommer jag välja ut en av er som jag anser är en riktig mediababe och som sedan får hem ett signerat ex av boken.

Här är frågorna:
- Vad är din viktigaste dröm för år 2012?
- Hur kan din blogg hjälpa dig att få önskan att gå i uppfyllelse?
- Vad kommer dina fans att få uppleva med dig i år?
- Vad gör du om 5 år?
- På vilket sätt kan du använda media inklusive sociala medier, appar, sajter, webbshop, spel med flera för att förverkliga dina framtidsdrömmar?

Tävlingen avslutas tisdagen den 31 maj!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.