Tävling: Hur Mediababe är du?


Har nu arbetat fram ett samarbete med Jacqueline Kothbauer. För hon är som många av er säkert minns en av mina största inspirationskällor, och har med andra ord en given plats här i min blogg. Så nu har Jacqueline Kothbauer, författaren till boken Mediababe, satt ihop en mediababeintervju med mig. Tillsammans med 9 andra bloggstjärnor kommer jag att välja ut en mediababekandidat. Hon eller han kommer får ett signerat ex av boken Mediababe och en personlig kommentar av sitt Mediababeporträtt av Jacqueline Kothbauer själv.

Mediababe handlar som som ni säkert vet om att förverkliga sina drömmar genom att bli en välkänd profil med många fans. Vem är du och vad vill du ge din publik? Vad vore kul att uppleva tillsammans under året 2012?
 
För att delta: För att delta så svarar ni alltså på frågorna nedan, och skriver dessa i ett inlägg i er blogg och lämnar sedan direktlänken till ert inlägg här i en kommentar tillsammans med namn, mejladress och bloggadress. Så kommer jag välja ut en av er som jag anser är en riktig mediababe och som sedan får hem ett signerat ex av boken.

Här är frågorna:
- Vad är din viktigaste dröm för år 2012?
- Hur kan din blogg hjälpa dig att få önskan att gå i uppfyllelse?
- Vad kommer dina fans att få uppleva med dig i år?
- Vad gör du om 5 år?
- På vilket sätt kan du använda media inklusive sociala medier, appar, sajter, webbshop, spel med flera för att förverkliga dina framtidsdrömmar?

Tävlingen avslutas tisdagen den 31 maj!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.