Nelly.com

Hittade denna fina klänning på Nelly.com nu i kväll. Har nämligen spanat runt överallt efter den rätta studentklänningen men kan absolut inte bestämma mig. Skulle mer än gärna kika hem den men tänk om jag inte kan ha den (jag menar jag har ärligt talat inte samma kropp som förut). Men skulle jag få hem ett presentkort någonstans ifrån skulle denna lätt beställas in.
#1 - Linnéa- Blev mamma som 17åring till världens bästa Ebba ♥

Åh så fin klänning! :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.