Månadens kampanj: Maxosol

Det var ett tag sedan mitt soliga VIP-paket ifrån Tampons for free kom hem. Men jag har ärligt talat knappt hunnit kicka på det förrän nu (när jag städar mitt i natten). Hur som helst är det Maxosol som är månadens kampanj denna gång, och mitt strålande paket innehöll en förpackning med 60 tabletter ifrån Maxosol som räcker i 2 månader. Som bonus skickades de även med ett solskyddstift med solskyddsfaktor 20 som är särskilt lämplig att använda på läpparna och näsan.

Det kom enligt mig i perfekt tidpunkt med tanke på att sommaren närmar sig. För Maxosol är ett företag som har funnits på marknaden i över 20 år, och är därmed ett av Sveriges mest sålda och omtycka kosttillskott. Med hjälp av Maxosol kan du enkelt förbereda din hud inför solexponering och slippa drabbas av solens negativa skadeverkningar. Huden har nämligen ett naturligt innehåll av antioxidanter, exempelvis E-vitamin och betakaroten, men dessa förbrukas vid UV-exponering. Maxsol hjälper hudet att bygga upp sitt naturliga skydd igen med hjälp av flera olika antioxidanter, bl.a selen, E-vitamin, lycopen, C-vitamin och betakaroten.

Är du intresserad av att testa Maxosol du också? Just nu har det ett super bra erbjudande där du får köpa Maxosol 60 tabletter för 98:-, ordpris 169:- och få Maxosol solstift med solskyddsfaktor 20 på köpet, värde ca 50:-. Gäller så långt lagret räcker! Klicka här för att komma till erbjudandet!

#1 - madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Trevligt att ses i helgen!

#2 - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

solklar kampanj! :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.