Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012


Ni har väl läst om tävlingen Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012, en tävling som Barnshopping.se anordnar via sin Facebook-sida? Tävlingen avgörs under morgondagen, fredag den 31augusti kl 15.00 och just nu ligger det är väldigt tajt mellan den fina butiken Jollyroom.se och finalist nummer två.

Jag skulle därför vilja tipsa er alla om att gå in och rösta på Jollyroom.se här!

Formex mässan


I morgon åker jag tillsammans med resten av redaktionen till Formex mässan. Det ska bli otroligt spännande att få se så många nya produkter, träffa så många inspirerande människor och nätverka ibland en så många kända som okända företag och kanske inleda ett och annat nytt samarbete. Givetvis är kamerorna med oss hela dagen och vi har även en och annan tanke att kanske få in en intervju till hemsidan. För det är nämligen tack vare hemsidan vi har fått den här möjligheten och det är vi i redaktionen givetvis så tacksamma över. 

Springcykel

 
 

Har suttit och funderat på det här med att lära sig att cykla. När brukar man lära sig det egentligen? Alva har övat ett par gånger, men ärligt talat har vi nog övat alldeles för lite och även om hon vet "hur hon ska göra" så har hon ännu inte riktigt fått in tekniken. Har därför suttit och tittat lite på olika springcyklar, för vad jag har förstått ska det vara lättare att starta med en sådan. En riktigt fin finns inne på Lekmer.se.

Operation Smile sprider leenden

Många av barnen som Operation Smile träffar har svårt att äta och prata och tvingas leva undangömda. Tack vare medicinska volontärer, som delar med sig av sin tid och sin kunskap, kan barn med ansiktsdeformiteter erbjudas operation utan kostnad för deras familjer. En operation, som tar mindre än en timme och som kostar runt 2400 kronor,förändrar ett barns liv för alltid. Sedan starten har över 200 000 operationer utförts, men många barn väntar fortfarande på att få hjälp.

Så kan du bidra:

  • Gå in påwww.operationsmile.se för att ge en gåva eller för att bli månadsgivare
  • Gå in påinsamling.operationsmile.se för att starta en egen insamling
  • Sms:a SMILE till 72980 för att skänka 50 kronor
  • tt in din gåva på bankgiro 900-2221

Operation Smile Sverige har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll

För mer information om Operation smile kolla in www.operationsmile.se.

 

 

 

 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.