Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012


Ni har väl läst om tävlingen Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012, en tävling som Barnshopping.se anordnar via sin Facebook-sida? Tävlingen avgörs under morgondagen, fredag den 31augusti kl 15.00 och just nu ligger det är väldigt tajt mellan den fina butiken Jollyroom.se och finalist nummer två.

Jag skulle därför vilja tipsa er alla om att gå in och rösta på Jollyroom.se här!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.