År 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Tog studenten i somras vilket var en stor upplevelse.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nej, egentligen inte. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Min bästa vän Jessica fick sitt första barn som jag även fick äran att bli gudmor åt. Något som gjorde mig otroligt glad och stolt. 
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej
5. Vilka länder besökte du?: Danmark 
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?: Kärlek (min tur att möta den rätte nu).
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?: 15 juni när jag tog studenten, 13 maj då min guddotter Lexie föddes och slutligen den 19 oktober då blev min egna stora tjej 5 år och jag insåg hur stor hon faktiskt blivit.
8. Vad var din största framgång 2012?: Att jag tog studenten, även om jag inte blev klar med skolan helt.
9. Största misstaget?: Att jag fortsatte att stressa och ibland ta på mig lite för mycket. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Nej, inget allvarligt utan bara vanliga förkylningar osv.
11. Bästa köpet?: Helt klart min nya soffa som jag verkligen älskar. 
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Alla bloggrelaterade resor och event inom Sverige. 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Det var många saker som gjorde mig glad. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?: Har nog ingen sådan sång/låt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Var nog gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Pluggat, städat, spenderat mer kvalitetstid med Alva, skrattat. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Suttit vid datorn, stressat och varit ledsen/arg.
18. Hur tillbringade du julen?: Hemma hos mina föräldrar tillsammans med alla mina syskon och Alva. 
19. Blev du kär i år?: Nej, kärleken har inte slagit till hos mig hos mig än.
20. Favoritprogram på TV?: Gossip Girl, Vampire Daires mfl. 
21. Bästa boken du läste i år?: Vila i frid skriven utav Sofie Sarenbrant. 
22. Största musikaliska upptäckten?: Har inte upptäckt någon ny.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Nja, inte direkt faktiskt om jag ska vara ärlig. 
25. Något du önskade dig men inte fick?: Massor! Men det beror nog på kostnaderna. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?: Det var inte något speciellt. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Mindre stress, lottovinst och ja..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?: Bekväm och den bestod mest utav leggings, linnen och koftor. 
29. Vad fick dig att må bra?: Familjen, vännerna och en massa skratt och djupa samtal. 
30. Vem saknar du?: Just nu saknar jag faktiskt Sandra min vän, det var länge sedan vi sågs. 
31. De bästa nya människorna du träffade?: Har inte träffat så många nya vänner i år, utan mest fördjupat min relation till de nuvarande vänner jag redan har. Men många nya bekantskaper på diverese bloggevent har gjorts och vem vet kanske är det något som utvecklas till djupare relationer i framtiden. 

Alla vinnare dras inom kort!

På grund utav situationen som varit med nära och kära, har jag hamnat efter med att dra vinnare i årets julkalender men i kväll ska jag försöka hinna slå mig ner och dra lite vinnare någonstans innan tolvslaget. Så försök hålla till godo och respeketera att livet utanför den här bloggvärlden alltid prioriteras i första hand för mig. 

Nära och kära kommer alltid först

Det senaste dagarna har jag knappt suttit framför datorn, och det beror på att jag har väldigt många nära och kära som just nu genomgår riktigt jobbiga tider. Det har inneburit att de har behövt mitt stöd och min vägledning, och jag har därför försökt finnas till så mycket jag bara kunnat för dom. Det senaste två nätterna har jag därför haft besök här och vi har suttit uppe i timmar och bara pratat, pratat och pratat medan barnen har roat sig och lekt tills de alla har stupat i säng. Det har varit tufft och jobbigt att se alla vara så ledsna och nere, för det smittar lätt av sig tyvärr men någonstans mitt i all ledsamhet och alla tråkigheter har jag ändå känt en liten glädje utav att jag själv faktiskt har det relativt bra och faktiskt är tillfreds med mitt liv och hur jag har det.
 
Men det är som jag upprepande gånger nu sagt under det här dagarna, kanske en början på något nytt och en ny start för de alla. Oavsett hur det hela slutar hoppas jag på det bästa för mina vänner, för det är precis vad de är värda och jag hoppas det nu båda i natt när klockan slår 00:00 och ett nytt år startar kan ha ett leende på läpparna och känna att de båda har lämnat alla jobbigheter och tråkigheter bakom sig. 
 
 

Ännu en julklapp till Alva

Det tillkommer lite fler julklappar ifrån nära och kära till min lilla prinsessa. En julklapp som bestod utav en canvas tavla med Tingeling ifrån mina föräldrar ifrån Photowall.se kom hem hit i dag, efter att pappa monterat ihop den. Bör jag nämna att Alva blev super glad, precis som jag nu då vi äntligen börjar få lite tavlor att sätta upp på våra väggar. 
 

Disney On IceHär hemma förbereder vi oss för fullt inför morgon dagens äventyr till Stockholm. Vi tvättar därför kläder nere i tvättstugan, packar väskan med allt vi kan tänkas behöva och taggar för fullt igenom att spana in alla otroligt fina bilder på årets show av Disney On Ice  Let’s Celebrate som vi ska se i morgon. Denna gång åker vi inte heller till Stockholm enbart för att se showen, utan vi stannar även över natten på underbara Rica Talk Hotel och njuter av lite lyx i form av det underbara sängarna, den otroliga frukost buffén och att bara få tid att vara tillsammans. 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.