Mammasvardag

Tävla om presentkort värde 300 kr

Tävlar om chansen att vinna ett presentkort värde 300:- ifrån Mysmyran.se hos Sanna.

Mysmyran är en webbutik med populära och prisvärda kläder i bra kvalitet för baby och barn. Du hittar barnens alla favoritfigurer från tv och film ibland annat Thomas Tåget, Dora Utforskaren, Smurfarna, Scooby- doo, Chuggingtn, BEN10, Byggare Bob, Hello Kitty, Hannah Montana, Spider-Man m.fl.

En chans: Titta in hos Mysmyran.se, och skriv vilka plagg som är dina favoriter och varför i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

Två chanser: Gilla Mysmyran på facebook och rekommendera/dela sidan vidare (ange ditt namn).

Tre chanser: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar!

Fyra chanser: Följ mig på bloglovin och gilla detta inlägg (ange vilket nummer).

Tävlingen avslutas lördagen den 17 mars!
Annonsera
Att annonsera på webbsidor är den mest använda metoden för marknadsföring idag. Därför utnyttjar jag min blogg maximalt och ger er chansen att köpa er en plats för endast 100:-/månaden. Ni får då en annons/banner i storleken 158*190 pixlar i min sidomeny som ligger uppe i 30 dagar.

Har du intresse kontakta mig på mammasvardag@hotmail.com för mer information. Om du är intresserad av en längre period alternativt större utrymme finns det möjlighet till disskusion även kring de.


width="158" height="190" height="100"></a>

Familjesmycken.se
Nu är ännu ett fint smycke på väg hem ifrån Familjesmycken.se. Det kändes som det var dags att börja utnyttja alla presentkort och vinster som trillat in på sistone. Så nu kommer detta fina hjärta hem med Alvas namn ingraverat så hon kan bära det runt halsen. Sen tidigare har jag ju redan de populära halsbandet Darling Numbers samt ytterligare ett unikt som jag vann hem ifrån en gammal facebook tävling. Familjesmycken.se har verkligen unika och fina smycken för hela familjen.