Tävla om presentkort värde 300 kr


Tävlar om chansen att vinna ett presentkort värde 300:- ifrån Mysmyran.se hos Sanna.

Mysmyran är en webbutik med populära och prisvärda kläder i bra kvalitet för baby och barn. Du hittar barnens alla favoritfigurer från tv och film ibland annat Thomas Tåget, Dora Utforskaren, Smurfarna, Scooby- doo, Chuggingtn, BEN10, Byggare Bob, Hello Kitty, Hannah Montana, Spider-Man m.fl.

En chans: Titta in hos Mysmyran.se, och skriv vilka plagg som är dina favoriter och varför i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

Två chanser: Gilla Mysmyran på facebook och rekommendera/dela sidan vidare (ange ditt namn).

Tre chanser: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar!

Fyra chanser: Följ mig på bloglovin och gilla detta inlägg (ange vilket nummer).

Tävlingen avslutas lördagen den 17 mars!

Annonsera

Att annonsera på webbsidor är den mest använda metoden för marknadsföring idag. Därför utnyttjar jag min blogg maximalt och ger er chansen att köpa er en plats för endast 100:-/månaden. Ni får då en annons/banner i storleken 158*190 pixlar i min sidomeny som ligger uppe i 30 dagar.

Har du intresse kontakta mig på mammasvardag@hotmail.com för mer information. Om du är intresserad av en längre period alternativt större utrymme finns det möjlighet till disskusion även kring de.


width="158" height="190" height="100"></a>

Familjesmycken.se

Nu är ännu ett fint smycke på väg hem ifrån Familjesmycken.se. Det kändes som det var dags att börja utnyttja alla presentkort och vinster som trillat in på sistone. Så nu kommer detta fina hjärta hem med Alvas namn ingraverat så hon kan bära det runt halsen. Sen tidigare har jag ju redan de populära halsbandet Darling Numbers samt ytterligare ett unikt som jag vann hem ifrån en gammal facebook tävling. Familjesmycken.se har verkligen unika och fina smycken för hela familjen.

Egen domän inom kort!

Inom kort ändras bloggens namn till mammasvardag.se. Det är något jag har sett fram emot länge för nu kan jag äntligen trycka upp snygga och lite mer seriösa visitkort att använda mig utav på alla bloggevent, barnmässor etc. vilket kommer bli steg två.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.