Familjesmycken.se

Nu är ännu ett fint smycke på väg hem ifrån Familjesmycken.se. Det kändes som det var dags att börja utnyttja alla presentkort och vinster som trillat in på sistone. Så nu kommer detta fina hjärta hem med Alvas namn ingraverat så hon kan bära det runt halsen. Sen tidigare har jag ju redan de populära halsbandet Darling Numbers samt ytterligare ett unikt som jag vann hem ifrån en gammal facebook tävling. Familjesmycken.se har verkligen unika och fina smycken för hela familjen.
#1 - Anonym

sv- det är bra! :)

#2 - Fnulan

Många bra tävlingar du har!

#3 - Mickan, Gravid v. 36

Så fint! :)Kul att du är med och tävlar hos mig!

Jag är med i dina tävlingar nu. Eller den ena i alla fall. Försökte posta kommentar i inlägget ovan men det fungerade inte...? :(Kram

#4 - anette carlsson

Är gärna med i tävlingen, om jag vann så skulle det bli en bra födelsedagspresent. Jag har varit inne hos mysmyran och gillat dem på FB och min favorit är om jag vinner presentkortet: Tomas Tåget 5 pack strumpor, strumpor går det alltid åt!

Jag följer dig på blogloving följare 238 och jag var den 14:e personen att gilla tävlingsinlägget.anette carlsson

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.