Tävla om LEGO DUPLO Creative Sorter

"Tävlar om chansen att vinna en kartong med LEGO DUPLO Creative Sorter hos Sanna."

LEGO® DUPLO® är byggleksaker som utformats speciellt för barn mellan 1,5-5 år med små händer och stor fantasi. Produktserien är utvecklad för att stimulera finmotorik, kreativitet, igenkänning av färg och form samt roll-lek och fantasi. Nu lanseras DUPLO Creative Sorter – en innovativ, mångsidig leksak som kombinerar klassisk kloss-sortering med DUPLO byggklossar. Leksaken kan följa barnet genom flera stadier i utvecklingen då den är utformad för lek på flera olika sätt.

I lek med en klassisk kloss-sorterare handlar lekupplevelsen endast om sorteringen. Med Creative Sorter från DUPLO kan barn inte bara känna igen former och sortera, utan de uppmuntras också att stapla, pussla och bygga ett antal välkända djur. Leksaken låter barnet lära sig genom lek allt eftersom de utvecklar finmotorik, igenkänning av färg och form, kreativitet och fantasi.  Produkten tillåter många olika sätt att leka, både i ensam och bredvidlek och mer sociala lekar med mamma, pappa, syskon och mor- och farföräldrar.

En chans: Berätta till vem du skulle vilja vinna en kartong med LEGO DUPLO Creative Sorter i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

Två chanser: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tre chanser: Följ mig på bloglovin och gilla detta inlägg (ange vilket nummer).

Tävlingen avslutas måndagen den 19 mars!
#1 - Emma S

Jag skulle vilja vara med och tävla.

Jag skulle vilja vinna den här kartongen till min älskade systerdotter. När moster och morbror är barnvakt så finns det inga leksaker som passar henne i ålder och hon tvingas ta med egna saker att leka med.

Jag följer bloggen på bloglovin sedan tidigare och gillar inlägget som nr 1 :-)

#2 - Erika

1. Jag skulle vilja vinna Duplo till min son. Vi kommer ha så himla roligt tillsammans då vi sitter där och bygger. Tyckte Duplo var skitskoj då jag var liten och skulle inte bli förvånad om jag tycker det än, haha! :-)2. Har bloggat om tävlingen här:

"Tävlar om chansen att vinna en kartong med LEGO DUPLO Creative Sorter hos Sanna."3. Följer redan på bloglovin', gillade inlägget precis.

#3 - Lina Johansson

Åh jag är gärna med !1, Detta hade min dotter Älva fått om jag vann. Hon fyllde 1 år häronveckan och fick några bitar som hon leker med hela tiden. Hon är ju ganska liten med det verkar gå in mer o mer att man ska bygga med klossarna, spännande. Så detta hade vart en toppen present till henne :)2, Tipsat på bloggen: http://janiiil.blogspot.com/2012/02/vinn-en-lada-med-lego-duplo.html3, Följer dej redan, gillat inlägget som nr 3.

#4 - Ann-Christine Forsberg

Jag vart nr 4 i att gilla inlägget..Följt dig har ja gjort ett tag =)Har delat om tävlingen i min blogg här:

http://mammaanki.blogg.se/2012/february/tavling-inne-hos-sanna.htmlOch skulle jag vinna detta så skulle såklart mina 2 söner få de =) Inge snack om saken då dom älskar att bygga lego..

#5 - Linnea

En chans: Skulle vilja vinna det till min son.Två chanser: http://hjarternio.blogspot.com/2012/02/tavlar-hos-sanna_27.htmlTre chanser: Följer och gillar detta inlägg som nr 6.

#6 - liselotte

Är gärna med och tävlar

1. Vill vinna Duplo till mitt barnbarn Hugo, han är 1,5 år och det skulle passa perfekt till honom.

2. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2012/02/duplo-193.html

3. Följer dig redan via bloglovin, gillat inlägget, jag och 6 andra

#7 - Hannele - mamma till två prinsar

Jag är med! Jag skulle ge detta till mina barn som behöver lära sig mera att samarbeta med leksakerna dvs att dela med sig och bägge mina pojkar ha en stor fantasi så detta skulle vara kul att få ge dom till, jag är säker på att dom skulle lätt börja samarbeta med varandra om dom fick den här.Har länkat här: http://jagtavlar.bloggplatsen.se/2012/02/27/7429037-tavlar-24-avslutas-19-mars/#kommentarerFöljer dig på bloggen sen tidigare och har gillat på bl sen tidigare och är nr 7

#8 - Spacegirl

Jag är gärna med, jag tar TVÅ lotter. Har jag turen att vinna skulle min kompis lilla prinsessa få duplo creative sorter på sin tvåårsdag - en bra och rolig present :-)

Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/february/19-mars-vinn-lego-duplo-creative-sorter.html

#9 - Pappan Anders

Jag är gärna med.

1)Skulle jag ha den stora turen och vinna så får mina barn LEGO DUPLO Creative Sorter. Även jag som pappa vill bygga tillsammans med Lukas och Lowa :-)

2)Länkat;http://pappanheteranders.blogg.se/tips/2012/february/tavlar-om-lego-duplo-creative-sorter.html

Nu håller vi tummarna, stora som små. Ha De!

#10 - Suz

Jag skulle vilja vinna Duplo till min 2,5 år gamla son som älskar lego.

Han har en liten lillebror som tar mycket tid så han skulle behöva lite uppmuntran :)

#11 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

1. Jag är med och tävlar! Om jag vann skulle jag ge legot till min son. Han älskar lego och är väldigt pysslig av sig, gillar att pilla med saker, måla och bygga så detta hade passat honom perfekt:)

2. jag tipsar om tävlingen här:http://debbantavlar.bloggplatsen.se/2012/02/28/7432140-lego-duplo-creative-sorter-19-mars/

3. följer på bloglovin och gillade inlägget som nummer 9.

#12 - Emilia - 16 år och mamma i april.

1. Jag skulle ge det till mina småsystrar som är 3 och 5 år gammla, de tycker om sånt! :)

2. Tipsat här: http://eemijji.blogg.se/tavlingstips/2012/february/lego-193.html#comment

3. Följer dig redan och gillade inlägget som nr 10! :)

#13 - Jennie ♥ - utbildar mig till medialterapeut och älskar att fotografera!

sv: ja, men en del tänker inte som du fina!

allt är bra här! gör du idag?

#14 - Linda J

Jag är gärna med och tar en lott! Skulle vilja vinna detta till min handikappade lillasyster. Hon behöver konstant träna finmotoriken pga hennes handikapp och hon gillar Duplo så detta vore toppen till henne!

#15 - Mari

jag vill gärna vara med och tävla. och om jag vinner skulle min son få detta. han gillar att leka med duplo. och de få bitar vi har kan man inte göra så mycket kreativt med. så detta skulle vara perfekt.jag följer dig redan på bloglovin och blev gillare nummer 11.

#16 - Juniflickorna

1) Jag skulle vilja ge en kartong LEGO DUPLO Creative Sorter till min dotter! :)2) Har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2012/february/lego-duplo.html3) Följer dig redan via Bloglovin och blev nummer 12 att gilla inlägget.

#17 - jessamy

hej.jag ar med :) jag skulle vilja vinna den ladan till mina underbara barn.. dom skulle bli jatteglada for duplo lego.jag blev nummer 13 att gilla inlagget. blir inget blogginlagg idag da jag sitter utomlands :)

#18 - Madde

Självklart är jag med, detta skulle verkligen vara en drömvinst till min systerskon. :D

Skulle vara en perfekt födelsedagspresent. :DLänkar i bloggen.

http://vhdbrud.blogg.se/2012/february/tavling-sanna.htmlkramar Madde.

#19 - Veronica - mamma till Theo och Tim

1 Lillebror här hemma skulle få det i 1 års present i April =)2 Länk: http://virresblogg.blogspot.com/2012/02/tavling-slut-19-mars.html3 Följer redan på bl, gillar inlägget som nummer 15

#20 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag skull vilja vinna det till min nykläckta dotter Tuvalie :)

#21 - Mickan, Gravid v. 36

Jag är med och tävlar! Skulle vilja vinna detta till min bebis som föds inom kort. :)

#22 - Nenna

Jag är med :) Skulle vilja vinna till min pojkväns dotter som följer 2 år i Maj :)#23 - bitskemma

jag vill va med=)

min dotter är inne i en riktig sortera,pyssla,stappla period och skulle bli världens lyckligaste lver detta=)))

lott2: länkat på bloggen http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2012/03/lego19mars.html

#24 - Emma & Wilma

Hej!Jag skulle vilja vinna detta Lego till min dotter Wilma som älskar att sitta och leka med färgglada saker.Ha en trevlig kväll!Kram

#25 - Anna S

Jag är gärna med och tävlar!Skulle bli perfekt till vår lilla "sladdis" eftersom storbarnens duplo gavs bort när vi hade bestämt oss för att inte ha fler barn... :)

#26 - Anna B

Skulle ge det till min systerdotter som fyller 1 år i maj. En riktigt bra presentFöljer redan på bloglovin och gillar inlägget men glömde ju kolla vilket nr såklart.....

#27 - Sabina

Jag skulle jätte gärna vilja vara med och tävla. Jag hoppas på tur då dottern ÄLSKAR duplo och djur hade detta varit toppen för henne!

/Sabina

#28 - Linda

Vill absolut vara med och tävla och hoppas vinna detta till min flicka MajaLänkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2012/march/vinn-duplo.htmlföljer dig sedan tidigare och gillar inlägget som nr 2Håller tummarna

Kram Linda

#29 - Carola L

Jag vill vinna till en liten killa som just fyllt två - han älskar Lego och detta skulle passa så bra!Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/march/lego-duplo-creative-sorter.html

#30 - Freddan

Jag är med och tävlar. Lego duplo creative sorter vill jag vinna till min systers barn.

1 lott

#31 - ♥ alexandra - mamma till Tove och Lykke

1. jag skulle ge den till min dotter tove som en lite försenad födelsedags present. :)2. jag har tipsat här http://axdal.se/troll/2012/03/09/19-mars-lego-hos-sanna/3. jag följer dig redan på bloglovin. gillade inlägget och blev nr 17

#32 - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Jag skulle vilja vinna detta till min son som nyss fyllt 2 år. Duplo är en av favoriterna just nu, och han älskar att bygga och leka :)Har länkat här: http://sagabus.blogg.se/tavlingar/2012/march/tavlar-hos-sanna.htmlGillade ditt inlägg som nr 18.Håller tummarna :)

#33 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag skulle vilja vinna legot till mitt gudbarn, han skulle älska att pyssla med detta.Jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/march/lego-duplo-193.html

#34 - Katarina

Jag är med och tävlar! Om jag har turen att vinna ska jag ge klossarna till min son som fyller 2 år nu i april. Behöver jag ens motivera varför små barn gillar Duplo? :)

#35 - Johanna

"Stora färgrika klossar, detta passar mina gossar.

Bygga och leka oj vad vi ska ”meka”

Gossarna skulle bli så glada att få stapla."Jag följer på bloglovin nr 238 och gillar inlägget nr 3.

#36 - Emelie

Rolig tävling! Klart jag deltar :)1. Jag skulle vilja vinna en kartong med LEGO DUPLO Creative Sorter till min brorsdotter som fyller år den 25 mars :)2. Har tipsat mina läsare om tävlingen i min blogg: http://itsyouandme.blogg.se/tavlingar/2012/march/tavlar-hos-sanna.html3. Följer dig på Bloglovin och gillat inlägget och blev nr 4.

#37 - Lindah

jag är med.1. jag skulle ge vinnsten om jag vinner till min dotter som älskar duplo!!2. har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2012/march/duplo.html#comment

#38 - Maria Josefine

Jag vill vara med och vinna Duplo legot till min lille kille som fyller 3 år på onsdag =)

Båda mina barn älskar sitt duplo och det skulle va super med lite mera variation i Duplo lådan.

Supersmart att det är en sorteringslåda med!

#39 - Cattis - mamma till Adrian och Alfred

1 jag skulle vilja vinna till mina söner som är 7 mån och snart 2 år :) de älskar duplo2 länk: http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2012/march/19-mars-duplo.html

#40 - Annica

1. Jag vill ge detta till min kompis som ska snart få barn :) Och jag vet att hon kommer bli en bra mamma så därför vill jag vinna detta åt henne för att visa min tacksamhet för det hon har gjort mot mig. :)

#41 - Evelina Mattsson Lundqvist

Jag skulle vilja ge det till min systerson som fyller år nu i maj! :) Han älskar allt som har med att bygga att göra. Som 17 åring som jag är, så finns det inte så mycket pengar att köpa presenter för så jag skulle verkligen uppskatta att vinna detta till honom för han skulle bli så glad :)

#42 - KroonLundin❤

1.Jag skulle vilja vinna duplo lådan till barnen, Nellie 4 år och Liam 3 år. Här hemma leks det flitigt med duplo allt ifrån att bygga torn till att bygga bondgård. Men med denna smarta sorter kan det bli en hit för sinnet oxå :)

2.http://kroonlundin.blogspot.com/2012/03/tavlar-om-lego-duplo-creative-sorter.html

3.Gillar inlägger och blev nr 19(mitt tur nummer:P)

#43 - Madelen

Jag är med och har gillat på bloglovin blev 241 som la till dig och den 5 som gillade!

här är min länk till min blogg http://mdsberg.blogg.se/2012/march/vinna-duplo-193.htmlJag vill vinna eftersom jag ska ge duplo till min brorsdotter som är över ett och är så fingerfärdig och gillar att plocka och pilla med saker. Därför tycker jag att det skulle vara perfekt om jag vann för då kan jag ge det till henne och eftersom jag själv gillar att leka med alla sorters lego så är jag en bra lekkamrat för lilljentan!

Håller tummar och tår på att jag vinner nu :)

#44 - Helene

Hej jag är gärna med och tävlar! :)1. Jag skulle vilja vinna detta till vår son! Både jag och min sambo älskar lego så det är självklart sonen skall ha det också! :)2. Bloggat; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2012/march/lego-193.htmlKram Helene

#45 - Desiree Larsen

1 lott: Jag skulle ge vinsten till mina fina barn på 1 respektive 2,5 år.2 lotter: http://desiree1988.blogspot.com/2012/03/tavlar-hos-sanna-om-lego-duplo-creative.html3 lotter: Följer dig sedan tidigare på Bloglovin. Förstår inte varför men jag kommer bara ner till inlägget den 1 mars på bloglovin.. finns ingen "äldre inlägg-knapp" så jag kan inte gilla själva inlägget. Hur ska jag bära mig åt för att gilla inlägget?Desirée Larsen

dezzii@hotmail.com

http://desiree1988.blogspot.com

#46 - Marielle Carlson

Hej jag tävlar på 3 chanser och har skickat mail till dig med mina 5 vänner :D

Jag vill tävla om en sådan här tilol min son. Han älskar lego och som kämpandes ensamstående mamma såär det inte alltid lätt att få inhandlat det barnen mest önskar. Denna hade nog kunnat aktivera han och hans bästis Moa i all evighet hade varit så kul att se dem hålla på ihop och bygga och fixa. kan ju bli en kul syn då de bara är 2 år och älskar att sitta och diskutera med varandra :D Följde på bloglovin med :D

#47 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag hade gärna velat ge detta till min svägerskas barn.

#48 - Frida

Jag skulle vilja ge vinsten till min son.

#49 - Jennysen

Jag skulle gärna vilja vinna denna till min Gudson som fyller 2 år i april! Han skulle bli superglad för det! :DJag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.se/p/2012/3/?link=1332107705

#50 - Erika

Såg nu att jag misslyckats med länkningen, gör ett nytt försökhar tipsat om tävlingen här: http://erikanaslund.blogg.se/tavlingar/2012/february/jag-tavlar-om-lego-duplo-hos-sanna.html(jag är andra längst upp)#51 - Mamma Mia

vann jag så har jag en present åt stora syster som ska få ett syskon när som helst ..stora syster är precis 2 år..och liten hon också..en farmor som vet att lego är topppen för alla barn

#52 - Christina,4 barns mamma och mormor

1.Jag är gärna med och tävlar om denna fina vinst till en god vän som väntar barn men har det svårt ekonomiskt.

2. Följer dig redan på bloglovin.

stina38_@hotmail.com

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.