Mammasvardag

Veckans vara: fiskedamm
Det är dags för veckans vara, och denna gång är det ännu en mjuk en. Det är nämligen Fiskdammen - en perfekt leksak som tränar både räknekunskaper och ordförråd, samtidigt som den givetvis är rolig. För ni minns väl den gamla varianten när man fiskar upp fiskar med små fiskespön med magneter?

Det är åtminstone ett spel min lilla busfia spelar ofta här hemma, men den här leksaken passar även de minsta barnen med sina två metspön och tio olika figurer som kan fångas på "kroken" (kardborre). Alla figurer är numrerade med siffrorna 1-10 så att man enkelt kan tävla med mamma, storebrorsan eller bästa vännen.

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se.
Gömma mig under kudden
I dag vill jag bara gömma mig under kudden. Känner absolut för ingenting. Har hamnat i någon svacka nu och är deprimerad till och från. Stressar dygnet runt, sover dåligt om nätterna om jag ens sover alls. Det kännas som att allt slit och jobb är förgäves. Finner ingen mening i någonting längre. Det här året har inte börjat alls som jag hade tänkt mig, men jag antar det finns tid att ändra på det. Någon gång när jag känner att jag orkar, när jag får upp motivationen och livsglädjen igen.

Förlåt om jag låter så deprimerad, men det är nog precis vad jag är. Är glad att jag har Jessica i alla fall, hon är verkligen min bästa vän. Vi pratade över en timme i morse om allt och efter kändes det faktiskt lite bättre. Hon vet verkligen hur hon ska få mig på bättre tankar, precis som min lilla busfia här hemma.
Annonstips