Veckans vara: fiskedamm

Det är dags för veckans vara, och denna gång är det ännu en mjuk en. Det är nämligen Fiskdammen - en perfekt leksak som tränar både räknekunskaper och ordförråd, samtidigt som den givetvis är rolig. För ni minns väl den gamla varianten när man fiskar upp fiskar med små fiskespön med magneter?

Det är åtminstone ett spel min lilla busfia spelar ofta här hemma, men den här leksaken passar även de minsta barnen med sina två metspön och tio olika figurer som kan fångas på "kroken" (kardborre). Alla figurer är numrerade med siffrorna 1-10 så att man enkelt kan tävla med mamma, storebrorsan eller bästa vännen.

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.