Veckans vara: fiskedamm

Det är dags för veckans vara, och denna gång är det ännu en mjuk en. Det är nämligen Fiskdammen - en perfekt leksak som tränar både räknekunskaper och ordförråd, samtidigt som den givetvis är rolig. För ni minns väl den gamla varianten när man fiskar upp fiskar med små fiskespön med magneter?

Det är åtminstone ett spel min lilla busfia spelar ofta här hemma, men den här leksaken passar även de minsta barnen med sina två metspön och tio olika figurer som kan fångas på "kroken" (kardborre). Alla figurer är numrerade med siffrorna 1-10 så att man enkelt kan tävla med mamma, storebrorsan eller bästa vännen.

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.