Veckans vara: fiskedamm

Det är dags för veckans vara, och denna gång är det ännu en mjuk en. Det är nämligen Fiskdammen - en perfekt leksak som tränar både räknekunskaper och ordförråd, samtidigt som den givetvis är rolig. För ni minns väl den gamla varianten när man fiskar upp fiskar med små fiskespön med magneter?

Det är åtminstone ett spel min lilla busfia spelar ofta här hemma, men den här leksaken passar även de minsta barnen med sina två metspön och tio olika figurer som kan fångas på "kroken" (kardborre). Alla figurer är numrerade med siffrorna 1-10 så att man enkelt kan tävla med mamma, storebrorsan eller bästa vännen.

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se.

Gömma mig under kudden

I dag vill jag bara gömma mig under kudden. Känner absolut för ingenting. Har hamnat i någon svacka nu och är deprimerad till och från. Stressar dygnet runt, sover dåligt om nätterna om jag ens sover alls. Det kännas som att allt slit och jobb är förgäves. Finner ingen mening i någonting längre. Det här året har inte börjat alls som jag hade tänkt mig, men jag antar det finns tid att ändra på det. Någon gång när jag känner att jag orkar, när jag får upp motivationen och livsglädjen igen.

Förlåt om jag låter så deprimerad, men det är nog precis vad jag är. Är glad att jag har Jessica i alla fall, hon är verkligen min bästa vän. Vi pratade över en timme i morse om allt och efter kändes det faktiskt lite bättre. Hon vet verkligen hur hon ska få mig på bättre tankar, precis som min lilla busfia här hemma.

Veckans vara: sångpåse

Har varit ute lite sent med att tipsa om veckans vara hos Minimango.se, men här kommer den. Det är nämligen den otroligt populära och fina sångpåsen ifrån Oskar & Ellen. Ett perfekt sätt att utveckla barnens språk och fantasi på samma gång, och en utmärk leksak som passar även de allra minsta. En sångpåse borde finnas på varje förskola - själv har vi en här hemma som vi älskar!

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se.

Föräldrapanel online

                Sista chansen nu på torsdag! Föräldrapanelen bjuder in till pappaträff!
I kväll var det möte med föräldrapanelen tillsammans med MinBebis.com. Men den här gången hade vi möte online till skillnad ifrån tidigare, och det fungerade riktigt bra trots att det var lite jobbigt att hinna med och uppdatera för att se nya inlägg var femte minut. Något annat nytt för i kväll var faktiskt att barnens pappor deltog, så det var inte bara jag som satt online framför datorn utan de gjorde även Alvas pappa.

För det här mötet handlade främst om pappor och deras perspektiv. Vi diskuterade allt ifrån graviditet, förlossning och tiden efteråt till andra mer generella saker. En artikeln kommer upp inom kort på sajten!

Här har ni föresten en gammal artikel om ni vill läsa!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.