Nyheter hos Loppi.se

         
I år är det många nyheter som släpps inne hos Loppi.se, och en av alla är dessa är att från och med den 25/12 är det helt kostnadsfritt att annonsera. Det gäller både för att lägga upp auktioner och annonser, så nu har ni med andra ord inget hinder utan nu är de bara att börja rensa där hemma!

Dessutom som ett extra litet plus får du dessutom ett fint erbjudande med gratis film och spel hem i brevlådan från Lovefilm i 2 månader (värde 318 kr).
#1 - Maria

sv: ja absolut, jag har gått nästan en vecka nu och har redan lyckats få en rest... Men ska prata med läraren eller nån klasskompis så jag får hjälp med den uppgiften, men annars går det ganska bra. Ligger bra till i nästan allt utom 2 kurser nu :) Var till syven och pratade om utbildningar och högskoleprovet idag, nu känns det att det inte är länge kvar! :)

Kram Maria

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.