Härliga semester

 
Vi stannade på flera ställen på vägen där ibland Gränna där vi köpte polkagrisar, klubbor och karameller.
Vi stannade första natten i Markaryd där vi lyckades få en stuga i sista minuten.
Vi stannade vid godisflygplanet på vägen ner till Danmark, det blev påfyllning i gottelagret i bilen. En rolig detalj var att när jag senast var där så väntade jag Alva så detta var ett kärt litet besök.
 
Vi kom till slut fram till Danmark där vi bada, njöt av solen, plockade snäckor, byggde sandslott, ströva omkring på stadens alla gator, shoppade, besökte Frederiksborg slott i Hillerød och mumsa på en massa god mat osv. innan vi åkte över till Sverige efter två hel dagar där borta. Här hemma i Sverige avslutade vi resan med en tripp till Gekås Ullared för ytterligare lite shopping på vägen hem. Bör kanske förklara så ni som läste förgående inlägg förstår, då inte alla har mig på facebook. Det blev alltså ingen resa till Öland av den enkla anledningen att det var full bokat på varenda camping.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.