Härliga semester

 
Vi stannade på flera ställen på vägen där ibland Gränna där vi köpte polkagrisar, klubbor och karameller.
Vi stannade första natten i Markaryd där vi lyckades få en stuga i sista minuten.
Vi stannade vid godisflygplanet på vägen ner till Danmark, det blev påfyllning i gottelagret i bilen. En rolig detalj var att när jag senast var där så väntade jag Alva så detta var ett kärt litet besök.
 
Vi kom till slut fram till Danmark där vi bada, njöt av solen, plockade snäckor, byggde sandslott, ströva omkring på stadens alla gator, shoppade, besökte Frederiksborg slott i Hillerød och mumsa på en massa god mat osv. innan vi åkte över till Sverige efter två hel dagar där borta. Här hemma i Sverige avslutade vi resan med en tripp till Gekås Ullared för ytterligare lite shopping på vägen hem. Bör kanske förklara så ni som läste förgående inlägg förstår, då inte alla har mig på facebook. Det blev alltså ingen resa till Öland av den enkla anledningen att det var full bokat på varenda camping.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.