Hämta hem lite målarfärg

Redan när jag flyttade in här i september, så var det tänkt att jag ska måla om garderoben. Men tiden försvann i väg och någon färg hämtades aldrig ut, men nu har jag tagit tag i det hela och vi ska alldeles strax åka i väg med grannen för att fixa lite ärenden där ibland hämta ut min färg. Det känns som ett bra första steg emot den lägenhet jag faktiskt "vill ha". Dock blir det nog ingen målning i dag, utan jag måste först tömma hela garderoben vilket lär ta minst en dag, så det får ske någon annan dag i veckan för i dag har vi faktiskt planerat in att baka. Vi köpte nämligen hem äpplen och lite annat redan i går, men kvällen spenderades i stället biosalongen framför Abraham Lincoln - Vampire hunter tillsammans med brorsan.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.