Öland i morgon

Det kommer vara en liten paus här i ett par dagar, eftersom vi nämligen reser till Öland tillsammans med mina föräldrar i ett par dagar. Vi har därför spenderat större delen dagen i dag med att tvätta kläder, packa väskor och baka tårta eftersom min fina mamma har namnsdag i dag.
#1 - ♥ Sojka ♥

Ha det så skoj på Öland! :)

#2 - Fröken M

Härligt !! jag hoppas ni har en riktigt mysig semester :)

Svar: Vi hade en underbar semester, även om det inte blev i Öland som jag först skrev utan i Danmark.
Kram Sanna
AlvasMamma_

#3 - Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Svar: Hej,
Det är ingen fara och tack för förfrågan. Dock är jag inte så intresserad av mode (bortsett ifrån barnmode förstås) så tror inte det arbetet passar mig så bra tyvärr. Hoppas dock ni får tag i någon annan som passar bättre.

Kram Sanna
AlvasMamma_

#4 - Mikael

Hej, jag har en barnmode del. Du skulle inte ha lust att skriva något skoj inlägg där?

Svar: Det kan jag kanske göra, kan du mejla mig information till min mejl som är mammasvardag@hotmail.com så kan vi fortsätta diskutera där.
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.