Tävlar om en necessär med GUM produkter

 
 
 
"Jag tävlar hos Sanna om en necessär med GUM produkter - för bättre tänder."
 
Varannan svensk önskar sig vitare tänder*. Precis som vi alla föds med olika hårfärg och hudpigment föds vi alla med olika vita tänder. Det enda sättet att få vitare tänder än de du fötts med är att bleka tänderna. Vill du däremot ha tillbaka den nyans du fötts med finns alternativ. GUM Original White lyftar missfärgningar med silica och håller tandköttet friskt med provitamin B5, Vitamin E och Allatonin.
 
Nu har en av er chansen att vinna en necessär i vattentät gummi, inspirerad av badmössor, DesignPlus award vinnare som är full med GUM produkter såsom tandkrämen Original White, tandborste, soft picks, munskölj Original White och plexitandborsthållare från Nomess, dansk design till ett värde av ca. 550 kr.
 
En chans: Berätta om ditt värsta alternativt bästa minne ifrån ett tandläkarbesök i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Låna bilden ovanför och kopiera följande text  "Jag tävlar hos Sanna om en necessär med GUM produkter - för bättre tänder."och klistra in på din blogg i ett inlägg. Glöm inte lämna direktlänken här efteråt. Om du inte har en blogg kan du tipsa på FB (offentligt så att jag kan se).
 

Tävlingen avslutas fredagen den 10 augusti.

Postat av: Fatma

Jag alltid hatat tandläkaren. Men nu när jag börjar bli äldre så har jag insett att det är rätt skönt. När man får ta en paus mitt på dagen från vad det nu man håller på med och gå till tandläkaren. Man behöver ju bara ligga där!

2012-07-20 @ 19:21:38 / http://fatmas.se
Postat av: Linnea

Mitt bästa minne hos tandläkaren var sist när jag lagade ett hål. Kände knappt att hon bedövade och det gick ganska snabbt. Mitt värsta minne var jag bara med min sambo när han låg i stolen och dom knackade på hans tand med hål i med ett verktyg så han fick jätte ont. Dom var inte speciellt snabba där heller och man förstog knappt vad de sa.

Länk; http://hjarternio.blogspot.se/2012/07/tavlar_24.html

Kram

Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Åhhh det absolut värsta minne jag har är från den 11/9 2001 :(
Jag jobbade som tandsköterska och kallade in "nästa" patient... han var alldeles vit i ansiktet och bad mig byta kanal på radion.. och så mumlade han något om att det hade hänt något förfärligt i USA..
Vi alla satt tysta och lyssnade på radion. Vi blev i chock och kunde inte fortsätta jobba den dagen utan stängde ner vår klinik.
Kommer aldrig att glömma timmarna kring den händelsen och heller aldrig den patienten som vi fick in i rummet :(

Kram

2012-07-26 @ 21:28:26 / http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: Madde

Klart jag är med! :)

Haha ja mitt absolut värsta tandläkar minne är enkelt.. Jag var hos tandläkaren för några år sedan och idioten borrar i FEL tand!?
Det hela hör ihop med att sist jag var hos tandläkaren nu så fick jag LAGA lagningen som tandläkaren hade gjort då dessutom.. Kul att betala för det liksom??!

Länkar i bloggen.
http://vhdbrud.blogg.se/2012/july/tavling-hos-sanna.html

Håller tummarna nu!

kramar

2012-07-26 @ 22:51:52 / http://vhdbrud.blogg.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Jag har alltid haft bra erfarenheter hos tandläkare :) Älskar att gå dit och bli ompysslad. Så min bästa erfarenhet måste helt enkelt vara ompysslingen och den fräsha känslan i munnen när man går därifrån :)

Här har jag tipsat: http://moniatavlar.blogg.se/2012/july/gum-10-augusti.html

2012-07-28 @ 08:32:06 / http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: Agnes, nybliven mamma

En chans: Jag har många bästa minnen från tandläkaren, när jag var mindre ÄLSKADE jag den där bananlacken :) Så har inget direkt besök att ebrätta om tyvärr. Men är i stort behov av kitet, har ingen vacker färg på mina tänder....

Två chanser: Bloggat: http://aggehh.blogg.se/tavlingstips/2012/july/vinn-kit-fran-gum-108.html

2012-07-28 @ 22:14:31 / http://aggehh.blogg.se
Postat av: Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är med:)
Jag har väl, som de flesta andra aldrig gillat tandläkaren men när vi var yngre var min lillebror ofta hos tandläkaren och det var oftast under skoltid så mina föräldrar jobbade och pluggade och istället för att han skulle behöva gå själv dit gick jag alltid till hans skola och hämtade honom, följde med honom till tandläkaren och satt med honom under hans jobbiga besök. Jag var egentligen inte alls bekväm med det men jag gjorde det för hans skull och han uppskattade det verkligen. Det gjorde att han blev tryggare med att gå till tandläkaren oxå! Han skulle definitivt få kittet om jag vann!:)
Jag tipsar om tävlingen här: http://debban.bloggplatsen.se/2012/07/29/8336653-gum-produkter-10-augusti/

2012-07-29 @ 14:49:27 / http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Caroline G

Är gärna med.
Värsta minnet var nog när jag skulle borra i en tand och hade tagit en spruta i kinden och under tiden tog tandläkaren eller om det var assistenten fram sitt läppstift för att bättra på.
Fyfy vilken känsla man fick

2012-07-29 @ 15:44:27
Postat av: Jennie Lind

Jag är mer än gärna med och tävlar!! :)
Bloggat om tävlingen här: http://www.nattstad.se/3barnsmamman?id=3656540

Jag har en fruktansvärd skräck för tandläkaren, är nog för att man fått dra ut 8 tänder 4 uppe och 4 nere och sedan haft tandställning. Mkt hål som tånåring och kanske inte heller haft dom bästa tandläkarna.. Dom har skickat brev och ringt mig i över 2 år nu! Så nu för 3 veckor sedan skrev jag faktiskt ur mig!! Jag vet dumt! Men jag är verkligen jätte rädd.. För vad vet jag inte men de är en panik som sköljer över mig varje gång jag ska dit! Även med barnen, fast jag vet att dom inte ska röra mig. Bara att sitta i väntrummet gör mig kall i hela kroppen. Så jag låter heller mina tänder ramla ut.. Jag hoppas att jag i framtiden kan komma till en tandläkare som förstår mig! Stesolid funkar inte heller längre :( Och inte vill man vara "drogad" heller när man går dit! Så detta kitet hade nog gjort susen på mina tänder, fast jag har vita fina tänder :))
Hoppas så klart på vinst! BARA vänta och se ;)
// 3barnsmamman lillaj88@gmail.com

2012-07-29 @ 17:59:00 / http://nattstad.se/3barnsmamman
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar. Mitt värsta tandläkar minne är från tonåren. Jag har aldrig gillat att gå till tandläkaren men man måste ju. En ny tandläkare skulle sätta in räls tandställning på mina tänder, efter mycket kämpande lyckades han till slut få dit alla delar på mina korta tänder, men han hade stora problem och det tog väldigt lång tid. Efter två dagar hade lite lossnat och jag fick tyvärr gå dit igen och hade fortfarande jätteont i munnen. Han tar då en tång och rycker bort alla ditsatta bitar och börjar om på nytt, detta tog en evighet och jag hade ju fortfarande jätteont i munnen. Det är bland det värsta jag varit med om.
Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2012/08/gum-108.html

2012-08-03 @ 19:45:16 / http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Emma - williams mamma

hej jag är med!

1) Mitt minne var då jag skulle lega en tand, en kvinnlig tandläkare (Siiri) för min vanliga var sjuk som heter (Urban). vi började göra allt dom gjorde men hon slant med borren och det gjorde ont i tanden, efter det vägrade jag öppna munnen och bokade om tandläkar tid hos urban. Hon kunde typ ingenting!

2) Länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/august/necessar-med-gum-produkter-108.html#comment

3) Hotmail: Emnitus@live.se

/Emma - williams mamma

2012-08-06 @ 09:26:38 / http://www.lifeofhjorth.blogg.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!
Jag är väl tokig men jag gillar att gå till tandläkaren. Att få bekräftat att det inte är något på tok eller att jag har hål.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/08/10-aug-vinn-en-necessar-med-gum.html

2012-08-06 @ 20:01:44 / http://care69.blogspot.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!
Jag är väl tokig men jag gillar att gå till tandläkaren. Att få bekräftat att det inte är något på tok eller att jag har hål.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/08/10-aug-vinn-en-necessar-med-gum.html

2012-08-06 @ 20:02:13 / http://care69.blogspot.se
Postat av: monika gustavsson

Bästa minnet var när jag som 16 åring blev av med "kravallstaketet", tandställningen. Känslan när jag drog tungan över tänderna var overklig. Hade haft denna skavande och jobbiga "accessoar" i över tre år så lyckan var total!

vh
Monika Gustavsson

2012-08-07 @ 06:34:33
Postat av: Sofie L

1. Jag har faktisktbara goda minnen frán mina tandläkarbesök. Har under alla mina 32 ár aldrig haft hál i tänderna. Mitt bästa minne var dock en gáng dá jag fick ett ritblock och färgpennor av min tandläkare när jag var 7-8 ár för att jag var sá duktig.

2. Länkar pá min fblogg (Sofie Lindholm)
http://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/444153098958101

2012-08-09 @ 15:14:21
Postat av: Sofie L

1. Jag har bara goda minnen frán mina tandläkarbesök. Kom ihág en gáng när jag var 7-8 ár. Fick ett ritblock och färgpennor av min tandläkare för att jag var sá duktig. Det är nog mitt bästa minne

2. Länkar pa min fblogg (Sofie Lindholm)
http://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/444153098958101

2012-08-09 @ 15:16:39
Postat av: Titti skarp

hej vill jätte gärna tävla
mitt värsta tandläkar besök va då jag åkte in akut annars åker jag in via remiss och sover under ingreppet men denna gång var det verkligen akut.jag fick avtrubbningstabletter och skulle bli lite dåsig då jag skulle dra ur en tand men det var två klantiga kärringar som inte va starka nog att dra ur tanden så dom höll på så länge så tabletten jag fick hade ingen verkan så jag va helt medvetande om vad som hände hela tiden,dom pratade och frågade hur ska vi göra bla bla,själv låg jag och hyperventilerade av rädsla tårarna sprutade och halva tanden va ur men inte fullt ute och dom bara jamlade om att hur skulle dom göra för att få ur tanden,jag bad att dom skulle hämta en manlig tandläkare med mer styrka så som dom höll på med mig som har sådan tandläkar skräck men nej sa dom och fortsatte plågade mig. var fruktansvärt den ena kärringen hon drog och bände med nån slags tänger så hon råkade skada min friska tand bredvid och då sa hon ojdå bara och till slut åkte tand f-n ut. då gick jag bara därifrån yrslig och kommer aldrig mer att sätta min fot där igen .Någon räkning fick jag aldrig hua tur det . gillat o delat på fb hoppas på tur Titti skarp

2012-08-09 @ 20:57:29
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

vem vann? :)

Svar: Beklagar att vinnaren inte har dragits ännu, men det är på gång.
AlvasMamma_

2012-08-21 @ 00:22:46 / http://moniasundgrenjansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: