Fortfarande tomt utan datorn

Det känns fortfarande helt tomt utan datorn, och jag kan inte låta bli att tänka på hur beroende jag faktiskt är utav att kolla min mejl, blogga och besvara kommentarer etc. men jag får försöka tänka positivt på det hela. För det är helt otroligt vad jag har hunnit med bara det här dagarna utan dator, och då har inte ens sommaren börjat på riktigt.

Har ibland annat hunnit med att rensa hela garderoben, för att göra plats för alla kartonger med produkter till Mammamingel 2012. Har även hunnit med att flytta över allt och tömma hela köket vilket innebär att vi äntligen efter flera veckors tid kan äta i köket igen. Det är om något en skön känsla. Förutom det har vi spenderat flera dagar tillsammans med grannen och hennes familj, känns otroligt kul att vi kommer så pass bra överens och faktiskt umgås och hunnit bli så tajta vänner redan.

Andra saker som har hänt som jag inte hunnit uppdatera er läsare om är att avslutningsmiddagen och mösspåtagningen har varit. Kommer garanterat att visa upp bilder och berätta mer kring detta när datorn är tillbaka och jag har möjlighet att lägga in bilder etc. förutom det så vann jag faktiskt en Nokia Lumia 800 på Mammablogg Date när jag var i Göteborg. Har dessvärre inte kommit i gång med den ännu då jag väntar på mitt nya sim-kort.

Kom ihåg mig?
RSS 2.0