Mammasvardag

Njuter på hotellet
Detta är ett tidsinställt inlägg, då jag inte har med mig dator i Stockholm. Men tänkte bara meddela att vi för stunden troligtvis njuter till fullo av allt som Rica Talk Hotel har att erbjuda. Ni får uppdate om allt spännande vi varit med om när vi kommer hem.


Nu åker vi till Stockholm!
Nu ska vi alldeles strax göra oss redo i hallen och på med ytterkläderna. Har längtat och sett fram emot det här äventyret länge. Det blir nämligen en övernattning med tid bara för Alva. Det blir inga ursäker om att hemmet måste städas, maten måste lagas etc. utan nu är det bara njuta och tid för att vara med varandra. Det är nog ibland det bästa med att bo på hotell - att man kan släppa precis allt som sker där hemma.
Rabatt erbjudande på studentplakat
Nu är det inte långt kvar alls tills jag tar studenten. Det innebär att ett och annat ska fixas och är det något minne jag bär med mig ifrån min bror student för några år sedan, så är det att vi totalt missade studentplakatet. Det slutade nämligen i sista stund med att vi monterade ihop en egen där hemma. Därför skulle jag vilja tipsa er läsare där ute om dessa fina studentplakat som ni kan göra hos Önskefoto. Studentplakaten finns i flera olika modeller och alternativ från ord.pris 129 kr.

Ni beställer enkelt här och uppger rabattkoden BLOGGIS så får ni 15% rabatt på ord.pris på studentplakat från Önskefoto.