Nu åker vi till Stockholm!

Nu ska vi alldeles strax göra oss redo i hallen och på med ytterkläderna. Har längtat och sett fram emot det här äventyret länge. Det blir nämligen en övernattning med tid bara för Alva. Det blir inga ursäker om att hemmet måste städas, maten måste lagas etc. utan nu är det bara njuta och tid för att vara med varandra. Det är nog ibland det bästa med att bo på hotell - att man kan släppa precis allt som sker där hemma.

Rabatt erbjudande på studentplakat

Nu är det inte långt kvar alls tills jag tar studenten. Det innebär att ett och annat ska fixas och är det något minne jag bär med mig ifrån min bror student för några år sedan, så är det att vi totalt missade studentplakatet. Det slutade nämligen i sista stund med att vi monterade ihop en egen där hemma. Därför skulle jag vilja tipsa er läsare där ute om dessa fina studentplakat som ni kan göra hos Önskefoto. Studentplakaten finns i flera olika modeller och alternativ från ord.pris 129 kr.

Ni beställer enkelt här och uppger rabattkoden BLOGGIS så får ni 15% rabatt på ord.pris på studentplakat från Önskefoto.

Veckans vara: rymdskepp

Känner du någon som vill bli astronaut när han/hon blir stor? Med det häftiga Rymdskeppet kan blivande astronauter åka tre varv runt solen och komma tillbaka lagom till kvällsmaten är serverad. Detta mjuka rymdskepp med tillhörande astronauter är perfekt för alla som tycker att rymden och utomjordingar är det mest spännande som finns. Låt rymdresan börja!

Läs mer om erbjudandet på Minimango.se
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.