Blog Jam Session

Här hemma taggar jag för fullt inför morgondagens äventyr, det är nämligen dags för Blog Jam Session. Det blir mamma och jag själva som åker denna gång, medan barnen stannar hemma hos min pappa. Mellan klockan 12.00 och 16.00 kommer vi bjudas på inspiration och kunskap. Vi kommer kunna bli plåtad av proffsfotograf, bli sminkade, gå i wordpresskola, lära oss mer om hur man tar fina bilder till ens blogg mm. Det blir dessutom tävlingar och överraskningar från scen, mingel och en så klart en goodiebag! Kan man annat än att längta?
#1 - Fnulan

Hoppas att det blev en fantastisk dag!!

KRAM

#2 - Madde

Det var jätteroligt att se dig i verkligheten. :DSupertack ännu en gång för vinsten. Hihi.Kramar.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.