Några bilder ifrån Blog Jam Session

Det bjöds på goda kyckling respektive vegetariska wraps ifrån Panini under Blog Jam Session.
Vitamin well som är en känd och populär bloggdryck var med under kvällen.
Goodiebagen innehöll en massa spännande och bra produkter ifrån företag som Små Folk, Me & I, Santa Maria, Sobea, Bambino, Expert mfl. men det var inte mycket som tilltalande Alva här hemma.
Givetivs fanns det en hel del rabatter, information och tidningar med i goodiebagen. Något annat som överraskade lite extra var den otroligt bra fotoboken ifrån Expert. Den hade jag gärna sett som undervisningsmaterial i skolan för det som läser kurser inom foto.
#1 - Fröken M

Wow !! En riktigt bra goodiebag :) Härligt !

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.