Vill du bli testpilot?

My Moment är en ny drickyoghurt från Lindahls Mejeri, fullproppad med aktiv bakteriekultur. Vi söker nu 2 500 testpiloter som vill prova och blogga om denna magvänliga drickyoghurt. Som testpilot får du välja mellan smakerna jordgubb, vanilj eller det senaste tillskottet blåbär. Och visst är det som man säger…mår magen bra – mår kroppen bra!

Här skickar du in om du vill bli testpilot!

Veckans vara: Trollsländans badmintonset


Nu är sommaren snart här och alla barn vill ut och leka i det underbara vädret. Eller vadå barn? Vi vuxna vill givetvis vara med och leka, vilket vi även kan med veckans vara! För är det något som jag själv minns med glädje ifrån min barndom, så är det just alla de gånger jag var tillsammans med mina bästa vänner och vi spelade badminton uppe på den stora kullen. Därför måste jag erkänna att jag lite smått suktar efter  det här söta badmintonsetet som har en färgglad liten trollslända på handtaget.

Badmintonsetet levereras i en praktiskt tygväska, som man lätt kan förvara det två medföljande racken och badmintonbollarna i när man inte spelar. Kan det bli mycket bättre än så?

Läs mer på www.minimango.se
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.