Natusan bedtime

För ett tag sedan fick jag hem lite produkter ifrån Natusan Bedtime, och vi har faktiskt hunnit använda dom lite framförallt bedtime bath som är en flaska Alva gärna själv häller ut i badet då det kommer många bubblor och luktar gott i hela badrummet. Det andra flaskorna får mig att minnas tillbaka till den gamla goda tiden när Alva var riktigt liten och hade skorv på huvudet. Det var tider det..
 
Vi på Natusan® har tagit fram ett förslag till en god natt-rutin som bygger på tre steg kvällsbad, massage och lugn stund. Vår milda serie Natusan® bedtime med lugnande och avslappnande egenskaper kombinerad med god natt-rutinen är genom studier bevisad att hjälpa bebisar att somna lättare och att sova bättre under natten. Du och din bebis kan se fram emot många fina godnattstunder tillsammans framöver.

Hämta hem de sista julklapparna

 
Nu ska jag alldeles strax åka in för att handla hem de sista julklapparna. Det är bara små bröderna kvar bortsett ifrån min egna plutta, som troligtvis lär få en och annan julklapp utöver de som redan är klara. Hittils är jag faktiskt riktigt nöjd med mina klappar för i år.
 
Har ni hunnit köpa några julklappar än?

Vinnaren utav en Star Wars adventskalender

Ett jätte stort tack för sponsringen utav det här fina priset som bestod utav en Star Wars adventskalender. Det var otroligt svårt att välja ibland alla fina motiveringar, för helst utav allt skulle jag ju vilja ge varenda litet barn i världen en kalender att räkna ner dagarna med till den stora dagen. Denna gång föll dock lyckan hos Mathilda Eriksson (utan blogg) med motiveringen:
 
" Min Alfons skulle gråta av lycka om han fick en star wars kalender, han har både tittat och klämt i affären men min plånbok har sagt nej, hjärtat säger ja så nu hoppas jag på tur!"
 
Jag har mailat dig för kontaktuppgifter, så att din vinst kan skickas hem så håll utkick i mejlen!

Tävla om den tuffaste pekboken

Något jag fastnat lite extra för är Lookibooki som är den perfekta presenten till de nyblivna föräldrarna, på dopet och både på 1-årsdagen och 50-årsdagen. Här utformar du enkelt din personliga pekbok själv med dina egna bilder och bildtexter. Fyll den med familj, vänner, leksaker, ubåtar, sagofigurer eller helt enkelt just det som ditt barn gillar allra mest. Ni har väl inte missat att spana in deras senaste nyhet - pekboken för lite hårdare barn.
 
En chans: Skriv en kommentar i detta inlägg vad du skulle vilja se som tema på en pekbok ifrån Lookibooki och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Gilla Lookibooki på Facebook, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 16/12!
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.