Mammasvardag

Snart öppnas första luckan
Nu är det inte många minuter tills första luckan i årets julkalender öppnas. Jag själv sitter redo att delta i alla andra bloggares lucköppningar, och jag hoppas förstås att även ni sitter uppe redo för lucka nummer ett i min kalender.
Natusan bedtime
För ett tag sedan fick jag hem lite produkter ifrån Natusan Bedtime, och vi har faktiskt hunnit använda dom lite framförallt bedtime bath som är en flaska Alva gärna själv häller ut i badet då det kommer många bubblor och luktar gott i hela badrummet. Det andra flaskorna får mig att minnas tillbaka till den gamla goda tiden när Alva var riktigt liten och hade skorv på huvudet. Det var tider det..
 
Vi på Natusan® har tagit fram ett förslag till en god natt-rutin som bygger på tre steg kvällsbad, massage och lugn stund. Vår milda serie Natusan® bedtime med lugnande och avslappnande egenskaper kombinerad med god natt-rutinen är genom studier bevisad att hjälpa bebisar att somna lättare och att sova bättre under natten. Du och din bebis kan se fram emot många fina godnattstunder tillsammans framöver.
Hämta hem de sista julklapparna
 
Nu ska jag alldeles strax åka in för att handla hem de sista julklapparna. Det är bara små bröderna kvar bortsett ifrån min egna plutta, som troligtvis lär få en och annan julklapp utöver de som redan är klara. Hittils är jag faktiskt riktigt nöjd med mina klappar för i år.
 
Har ni hunnit köpa några julklappar än?