Maisstore.se ger 10% rabatt

 

Maisstore är en butik för de som känner ett modebehov utöver det vanliga. De erbjuder udda produkter för de mest målmedvetna. Du hittar där ett brett sortiment av väskor och accessoarer, som är unika och endast tillgängliga i få exemplar. De plockar nämligen alltid hem produkter av hög kvalité, när produkten är slutsåld, så försvinner den bort från deras sortiment. De kan därför garantera dig som kund att produkten inte finns till hands hos varje svensk medborgare!

 

Maisstore är helt enkelt butiken där du kan få vara dig själv, handla produkter ur ett sortiment som bara du och några till kommer att ha. De kan ge dig en unik vardag, där dina vänner kommer fråga, undra och vara nyfikna. Enligt mig låter det nästan för bra för att vara sant, men givetvis toppar vi det hela med att avsluta med en rabattkod på 10%, där ni enkelt anger koden MYFRIENDS.

 

Det är väl perfekt nu när det är dags för julklappar? Missa inte heller deras FB-sida!

#1 - dianasdrömmar

Tack för tipset Sanna kram Diana

Svar: Ingen orsak :) Kram
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som säljare hos PangSpray, Park foodvärd på Kolmårdens Djurpark, butikskommunikatör på fem andra företag och ansiktsmålare och eventpesonal hos ytterligare ett.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.

Beställ PangSpray som är en laglig självförsvarsspray, så är och förblir du och din familj säker.

En flaska endast 199:-

Maila sanna@pangspray.se vid intresse och eventuella frågor.