Vinnaren utav en Star Wars adventskalender

Ett jätte stort tack för sponsringen utav det här fina priset som bestod utav en Star Wars adventskalender. Det var otroligt svårt att välja ibland alla fina motiveringar, för helst utav allt skulle jag ju vilja ge varenda litet barn i världen en kalender att räkna ner dagarna med till den stora dagen. Denna gång föll dock lyckan hos Mathilda Eriksson (utan blogg) med motiveringen:
 
" Min Alfons skulle gråta av lycka om han fick en star wars kalender, han har både tittat och klämt i affären men min plånbok har sagt nej, hjärtat säger ja så nu hoppas jag på tur!"
 
Jag har mailat dig för kontaktuppgifter, så att din vinst kan skickas hem så håll utkick i mejlen!
#1 - mathilda

tack! Vet en kille som kommer bli överlycklig :-)

Svar: Vad härligt!
Kram Sanna
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.