Mammasvardag

Jollyrace på Jollyroom.se
Har ni precis som jag börjat spana efter julklappar? Då ska ni hålla utkik på Jollyroom i morgon!
 
Nu är det snart dags för ännu ett Jollyrace! Vi kommer under 7 timmar sälja ut utvalda produkter till superpriser! Produkterna byts 1 gång/timme, så det gäller att sitta bänkad framför datorn, beredd att klicka hem just dina favoriter! Vilka produkter som kommer vara med på Jollyracet är hemligt, så det får ni se under racets gång!

Vi kommer börja kl. 16:00 på tisdag 30/10, och hålla på fram till kl. 23:00. Missa inte heller att det även kommer vara fraktfrii på alla beställningar under Jollyracet!
Barnkalas på Busfabriken
Nu är Alvas barnkalas på Busfabriken avklarat.Hon hade super roligt och blev otroligt glad när det var så många barn som kom för att gratulera henne, och jag själv tyckte verkligen kalaset blev lyckat när man fick höra alla positiva kommentarer ifrån alla föräldrarna. Det enda minuset var väl att det var otroligt svårt att hålla reda på alla barn som sprang omkring hit och dit (trots att vi var 5 föräldrar som hjälptes åt). Men det viktigaste var helt klart att barnen hade roligt och ur min syn kunde det inte vara nöjdare barn som gick hem därifrån både med godispåsar, busflaskor att fylla på med slush och glada miner.
Kalas på Busfabriken
I morgon (eller i dag rättare sagt) är det äntligen Alvas efterlängtade 5 års kalas på Busfabriken. Bestämde nämligen i år att vi fick ha hennes kalas utanför hemmet, eftersom allt fortfarande är så rörigt här hemma. Möbler ligger huller om buller, och jag kan inte dammsuga ordentligt varken i Alvas sovrum eller i köket eftersom den nya soffan tar upp så mycket plats. Men snart hoppas jag att gubbarna ifrån Hyresbostäder kommer och tapetserar så att vi kan komma i ordning en gång för alla och börja planera för vårt gemensamma släktkalas. För ni har väl inte missat att jag faktiskt också fyller år, närmare bestämt nu på fredag den 2/11.