Jollyrace på Jollyroom.se

Har ni precis som jag börjat spana efter julklappar? Då ska ni hålla utkik på Jollyroom i morgon!
 
Nu är det snart dags för ännu ett Jollyrace! Vi kommer under 7 timmar sälja ut utvalda produkter till superpriser! Produkterna byts 1 gång/timme, så det gäller att sitta bänkad framför datorn, beredd att klicka hem just dina favoriter! Vilka produkter som kommer vara med på Jollyracet är hemligt, så det får ni se under racets gång!

Vi kommer börja kl. 16:00 på tisdag 30/10, och hålla på fram till kl. 23:00. Missa inte heller att det även kommer vara fraktfrii på alla beställningar under Jollyracet!

Barnkalas på Busfabriken

Nu är Alvas barnkalas på Busfabriken avklarat.Hon hade super roligt och blev otroligt glad när det var så många barn som kom för att gratulera henne, och jag själv tyckte verkligen kalaset blev lyckat när man fick höra alla positiva kommentarer ifrån alla föräldrarna. Det enda minuset var väl att det var otroligt svårt att hålla reda på alla barn som sprang omkring hit och dit (trots att vi var 5 föräldrar som hjälptes åt). Men det viktigaste var helt klart att barnen hade roligt och ur min syn kunde det inte vara nöjdare barn som gick hem därifrån både med godispåsar, busflaskor att fylla på med slush och glada miner.

Kalas på Busfabriken

I morgon (eller i dag rättare sagt) är det äntligen Alvas efterlängtade 5 års kalas på Busfabriken. Bestämde nämligen i år att vi fick ha hennes kalas utanför hemmet, eftersom allt fortfarande är så rörigt här hemma. Möbler ligger huller om buller, och jag kan inte dammsuga ordentligt varken i Alvas sovrum eller i köket eftersom den nya soffan tar upp så mycket plats. Men snart hoppas jag att gubbarna ifrån Hyresbostäder kommer och tapetserar så att vi kan komma i ordning en gång för alla och börja planera för vårt gemensamma släktkalas. För ni har väl inte missat att jag faktiskt också fyller år, närmare bestämt nu på fredag den 2/11.

Disney On Ice Let’s Celebrate

Disney On Ice Let’s Celebrate är en stor och glittrande fest på isen. Du får hänga med Musse och Mimmi och alla deras vänner på storslagna festivaler och fira fester och högtider från jordens alla hörn.
 
Disneyprinsessorna firar Alla Hjärtans dag med en sagolik bal på slottet. I Underlandet firar Alice och Den galne Hattmakaren Vardagsdagen och i New Orleans bjuder Prinsessan Tiana och prins Naveen på ett fantastiskt firande av fettisdagen i sitt eget Mardi Gras. Lilo & Stitch bjuder in till en luau på Hawaii, Woody, Jessie och Buzz Lightyear tar dig med på vinterfest och du får vara med om ett gastkramande Halloweenfirande.
 

I Disney On Ice Let’s Celebrate får du se 52 olika Disneyfigurer på isen fira vår fantastiska värld. Du får se Kalle Anka, Kajsa, Pluto, Långben, Prinsessan Tiana, Lilo & Stitch, Baloo, Mowgli, Peter Pan, Mulan, Disneyprinsessorna, Aladdin, Pinocchio och många, många fler.

 

• Barn under 2 år får gå gratis och då sitta i medföljande förälders knä.
• Barnpriset gäller till och med 12 år. Priset gäller även för pensionärer.
• Föreställningen är cirka två timmar lång inklusive paus.
 
För att boka biljetter eller läsa mer information kolla in Disney On Ice.

Omslagspapper, julservetter..

Det börjar närma sig julen allt mer och mer, och det innebär att jag börjat handla hem julservetter, omslagspapper, ettiketter och adventsljusstakar osv. och i dag är dagens planer att ta mig en tur ut till Rusta för att inhandla ytterligare lite mer både inför julen men även lite annat smått och gott till hemmet.
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.