Ni missar väl inte att hämta Loppipåsen?

http://loppipasen.se/
 
 
 
 
 
Nu är det snart dags för underBARA BARN mässan i Stockholm. Det var tidigare planerat att jag skulle åka dit tillsammans med Stephanie, men efter mycket om och men ändrades det planerna och nu blir i stället mitt resesällskap Jessica och hennes fina dotter Lexie. Det är många fina företag och montrar jag vill besöka på plats, men någon jag tänkte tipsa om lite extra är givetvis Loppi.se som är på plats och delar ut loppipåsen. Det är alltså en ny upplaga som delas ut exklusivt på mässan och innehållet är med andra ord lite annorlunda emot de som det tidigare har delat ut på Barnens Hus.
 
 
För att hämta ut loppipåsen måste ni föranmäla er på Loppipasen.se. Har ni fler barn eller vill ha fler påsar så är det inga problem, utan ni anmäler bara fler e-mailadresser. Loppipåsen är helt gratis och utmärkt som väska till förskolan!
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.