Ni missar väl inte att hämta Loppipåsen?

http://loppipasen.se/
 
 
 
 
 
Nu är det snart dags för underBARA BARN mässan i Stockholm. Det var tidigare planerat att jag skulle åka dit tillsammans med Stephanie, men efter mycket om och men ändrades det planerna och nu blir i stället mitt resesällskap Jessica och hennes fina dotter Lexie. Det är många fina företag och montrar jag vill besöka på plats, men någon jag tänkte tipsa om lite extra är givetvis Loppi.se som är på plats och delar ut loppipåsen. Det är alltså en ny upplaga som delas ut exklusivt på mässan och innehållet är med andra ord lite annorlunda emot de som det tidigare har delat ut på Barnens Hus.
 
 
För att hämta ut loppipåsen måste ni föranmäla er på Loppipasen.se. Har ni fler barn eller vill ha fler påsar så är det inga problem, utan ni anmäler bara fler e-mailadresser. Loppipåsen är helt gratis och utmärkt som väska till förskolan!
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.