Lägenhetsvisning

Nu har vi vaknat till liv här hemma och börjat förbeda oss för dagens äventyr. I dag är det nämligen planerat att vi ska förbi och titta in den nya lägenheten, och förhoppningsvis får vi lite sällskap med oss i form utav min lillebror och hans flickvän. Det känns nämligen ganska skönt att ha med sig ett par extra ögon när man har mycket saker att kolla in som att se hur stora rummen är, hur många garderober de finns och vart de är placerade, hur tapeterna ser ut, hur många fönster de finns etc. och även utvändigt hur stor trädgården ser ut och omgivningen runtomkring. 
 
Glöm inte att rösta på Mammasvardag en gång per dag/per ip-nummer!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.