Lägenhetsvisning

Nu har vi vaknat till liv här hemma och börjat förbeda oss för dagens äventyr. I dag är det nämligen planerat att vi ska förbi och titta in den nya lägenheten, och förhoppningsvis får vi lite sällskap med oss i form utav min lillebror och hans flickvän. Det känns nämligen ganska skönt att ha med sig ett par extra ögon när man har mycket saker att kolla in som att se hur stora rummen är, hur många garderober de finns och vart de är placerade, hur tapeterna ser ut, hur många fönster de finns etc. och även utvändigt hur stor trädgården ser ut och omgivningen runtomkring. 
 
Glöm inte att rösta på Mammasvardag en gång per dag/per ip-nummer!

En kväll som handlar om bara dig

Tycker du om att bli bortskämd? Tycker du om events? Tycker du om att träffa likasinnade?
Är du en mamma? Flerbarnsmamma, fostermamma, ung mamma, gravid, på gång att adoptera, mormor/farmor? Ålder spelar ingen roll! Till oss är alla välkomna! Bloggare eller ej.
 
Stämmer detta in på dig?
Då är du välkommen på Mammamingel 2013 den 25:e maj, på Elite Grand Hotell i Norrköping.
För det ynka priset fr. 587:- får du träffa andra mammor, mingla bland våra utställande företag, avnjuta en 3-rätters middag, prova på produkter, handla, tävla om fina priser och sist men inte minst får du med dig en välfylld goodiebag hem!
 
Mer information hittar du på vår facebook sida: Mammamingel 2013.
Bokar gör du snabbt och enkelt igenom att mejla mammamingel@outlook.com. 

Morsdag på Rica Talk Hotel

Nu är det inte långt kvar tills morsdag, och har du ännu inte bestämt vad du ska överraska din fina mamma med så kommer här ett tips ifrån finaste Rica Talk Hotel. Jag själv hade mer än gärna bjudit din min mamma men som ekonomin ser ut i skrivande stund finns inte den möjligheten, och dessutom kommer vi ha fullt upp med vårt egna Mammamingel 2013 som är ett annat hett tips inför morsdag. Att boka en biljett till någon annan går nämligen alldeles utmärkt!

Erbjudande om visning

Har tänkt mycket på det här med att flytta närmare stan, dels för att jag trivs närmare stan där de flesta av mina vänner bor, men även för att både Alva och jag ska få det närmare till våra respektive skolor. Tidigare har jag valt att bo kvar här i området mesta dels för att slippa krångla till allt för Alva med att lära känna nya vänner, ny personal och allt vad de innebär på ett nytt dagis. Men nu i och med att hon ändå börjar förskoleklass inne i stan och jag själv kommer plugga där i höst så känns det som perfekt tajming, därför är jag extra glad nu när jag har fått ett erbjudande om visning och ska gå och titta på den nya lägenheten redan i morgon. 
 
Håller givetvis tummar och tår för att lägenheten och allt som ingår ser bra ut, och att om fallet är så att jag har en chans att få den ibland alla sökande. 
 

Mycket som ska göras

I dag är det fullt upp här hemma, och det är mycket som ska göras. Ibland annat ska det storstädas eftersom jag i veckan eventuellt får besök två gånger (och givetvis vill visa hemmet ifrån sin bästa sida). Utöver att städa hoppas jag givetvis hinna hämta ut paket, jobba lite med minglet och kanske ge mig ut i lekparken en sväng med Alva. Men ska allt hinnas med är de hög tid att starta i gång nu på direkten, så jag avslutar med att tacka er alla fina läsare för att ni röstar på mig i Bloggbussen 2013 och vädjar er alla om fler röster så vi får chansen att åka med.
 
En resa med Bloggbussen 2013 skulle nämligen betyda allt för mig och Alva. Vi har haft det riktigt jobbigt på sistone och hamnar lätt i svackor som åker upp och ner, och skulle verkligen behöva komma bort ifrån vardagen och andas ut, skratta och ha roligt för ett par dagar. Så snälla ni där ute rösta på mig Mammasvardag i Bloggbussen 2013 och glöm inte att ni kan rösta en gång per dag, så har du redan röstat tidigare så gör det igen.
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.