Mammasvardag

Lägenhetsvisning
Nu har vi vaknat till liv här hemma och börjat förbeda oss för dagens äventyr. I dag är det nämligen planerat att vi ska förbi och titta in den nya lägenheten, och förhoppningsvis får vi lite sällskap med oss i form utav min lillebror och hans flickvän. Det känns nämligen ganska skönt att ha med sig ett par extra ögon när man har mycket saker att kolla in som att se hur stora rummen är, hur många garderober de finns och vart de är placerade, hur tapeterna ser ut, hur många fönster de finns etc. och även utvändigt hur stor trädgården ser ut och omgivningen runtomkring. 
 
Glöm inte att rösta på Mammasvardag en gång per dag/per ip-nummer!
En kväll som handlar om bara dig
Tycker du om att bli bortskämd? Tycker du om events? Tycker du om att träffa likasinnade?
Är du en mamma? Flerbarnsmamma, fostermamma, ung mamma, gravid, på gång att adoptera, mormor/farmor? Ålder spelar ingen roll! Till oss är alla välkomna! Bloggare eller ej.
 
Stämmer detta in på dig?
Då är du välkommen på Mammamingel 2013 den 25:e maj, på Elite Grand Hotell i Norrköping.
För det ynka priset fr. 587:- får du träffa andra mammor, mingla bland våra utställande företag, avnjuta en 3-rätters middag, prova på produkter, handla, tävla om fina priser och sist men inte minst får du med dig en välfylld goodiebag hem!
 
Mer information hittar du på vår facebook sida: Mammamingel 2013.
Bokar gör du snabbt och enkelt igenom att mejla mammamingel@outlook.com. 
Morsdag på Rica Talk Hotel
Nu är det inte långt kvar tills morsdag, och har du ännu inte bestämt vad du ska överraska din fina mamma med så kommer här ett tips ifrån finaste Rica Talk Hotel. Jag själv hade mer än gärna bjudit din min mamma men som ekonomin ser ut i skrivande stund finns inte den möjligheten, och dessutom kommer vi ha fullt upp med vårt egna Mammamingel 2013 som är ett annat hett tips inför morsdag. Att boka en biljett till någon annan går nämligen alldeles utmärkt!