Vinnarna av Ajax nyheter!

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Ajax, för sponsringen utav det här priset som bestod utav fyra stycken effektiva bassprayer (Universal, Bathroom, Kitchen & Grease och Shower Power) samt den praktiska rengöringsduken Universal Cleaning Wipes till tre lyckliga vinnare
 
De lyckliga vinnarna blev Malin Svensk Björck (utan blogg), Jeanette och Louise (utan blogg).
 
Har mejlat er alla så håll utkick i inkorgen, så ska era vinster inom kort komma hem. 

Alla böcker har kommit!

Nu har äntligen alla mina böcker kommit hem, och det innebär att det nu är plugg och åter mera plugg, som gäller för att fixa det här poängen. För nu vill jag verkligen bli klar och få ihop ett slutbetyg och det ämnen som krävs för att fortsätta vidare på universitetet.

Unga Föräldrar nylanserar 1 oktober!

Nu är det bestämt att vår sajt Unga Föräldrar nylanseras den 1/10, och det kommer vi givetvis att fira!
 
Vår sajt lanseras då med en helt ny design, och därefter kommer nya funktioner som ett forum ibland annat dyka upp längre fram. Men redan den 1/10 kommer en hel del tävlingar, recensioner och annat skoj dyka upp så jag rekommenderar er alla att hålla utkik på vår hemsida och tipsa vidare till era nära och kära om datumet. För detta är verkligen något ni inte vill missa!

Äntligen är den min!

I dag har jag äntligen köpt hem min efterlängtade skänk till köket. Har önskat mig den så länge nu, och jag är verkligen så lycklig över att den nu är min så i morgon blir det att storstäda och montera upp den här hemma så hemmet blir som jag vill ha det. 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.