Äntligen är den min!

I dag har jag äntligen köpt hem min efterlängtade skänk till köket. Har önskat mig den så länge nu, och jag är verkligen så lycklig över att den nu är min så i morgon blir det att storstäda och montera upp den här hemma så hemmet blir som jag vill ha det. 
 
#1 - Cissi

Vart har du köpt den? Ute efter något liknande till vårt kök...

Svar: Den kommer ifrån JYSK, hoppas du hittar något passande till ditt kök.
Kram
AlvasMamma_

#2 - Emma

Läste på Isabellas blogg att du också åkte ut nära målet! Det gjorde jag med och åh, vad synd det kändes. :-( Ha en fin dag!

Svar: Det stämmer, jag var nära målet men åkte ut men är ändå glad att jag kom så långt som jag kom. Synd att du också åkte ut nära målet.

Ha det fint!
AlvasMamma_

#3 - Junitjej

Vilken fin skänk!

Svar: Tusen tack, det tycker jag också! Så glad att den nu är min.

Kram
AlvasMamma_

#4 - Sandra

Verkligen snygg! Och praktisk till köket :)

Svar: Ja, det tycker jag också. Super nöjd är jag med den! :)
AlvasMamma_

#5 - B R O W N S U G A R

Snygg den va!

Svar: Ja, det tycker jag också! :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.