Äntligen är den min!

I dag har jag äntligen köpt hem min efterlängtade skänk till köket. Har önskat mig den så länge nu, och jag är verkligen så lycklig över att den nu är min så i morgon blir det att storstäda och montera upp den här hemma så hemmet blir som jag vill ha det. 
 
#1 - Cissi

Vart har du köpt den? Ute efter något liknande till vårt kök...

Svar: Den kommer ifrån JYSK, hoppas du hittar något passande till ditt kök.
Kram
AlvasMamma_

#2 - Emma

Läste på Isabellas blogg att du också åkte ut nära målet! Det gjorde jag med och åh, vad synd det kändes. :-( Ha en fin dag!

Svar: Det stämmer, jag var nära målet men åkte ut men är ändå glad att jag kom så långt som jag kom. Synd att du också åkte ut nära målet.

Ha det fint!
AlvasMamma_

#3 - Junitjej

Vilken fin skänk!

Svar: Tusen tack, det tycker jag också! Så glad att den nu är min.

Kram
AlvasMamma_

#4 - Sandra

Verkligen snygg! Och praktisk till köket :)

Svar: Ja, det tycker jag också. Super nöjd är jag med den! :)
AlvasMamma_

#5 - B R O W N S U G A R

Snygg den va!

Svar: Ja, det tycker jag också! :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.