Lush Bunty

För ett tag sedan kom det hem ett paket ifrån Lush med lite glada överraskningar. Paketet innehöll produkterna Space Girl Bath Ballistic, Comforter Bubble Bar, Think Pink Bath Ballistic och Creamy Candy Bubble Bar. Det gjorde mig extra glad eftersom deras butik här i Norrköping, som även var med och sponsrade vårt Mammamingel förra året, för en tid tillbaka stängdes ner.
 
Den senaste tiden har därför jag och Alva unnat oss många härliga kvällar i badkaret. För visste ni att alla Lush produkter är färska och handgjorda, och att de dessutom är nakna (utan förpackningar) och dessutom inte är testade på djur. Det är för mig många plus!
 
Här kommer mitt och Alvas omdömen:
 
Space Girl Bath Ballistic
Lite trist, började som en lila explosion men lämnade vattnet grått. Men har en fantastiskt doft och en cool form av en planet med stjärnstoff. Lämnar glitter rester på kroppen och passar utmärkt en vardagskväll.
Think Pink Bath Ballistic
En somrig badbomb med doft utav tonka och vanilj, som gör dig trygg och lugn. Ger en rosa färg i vattnet och överraskar med sina hjärtan. Passar utmärkt till ett bad med din älskling.
 
 
Creamy Candy Bubble Bar
Ett sött gräddigt sockervaddsrosa bad som doftar godis, och som passar utmärkt till hemma kvällen. En stor favorit hos både mig och Alva.
 

Comforter Bubble Bar
Bubblor i rosa avslutar vilken jobbig dag som helst med lyckokänslor. Här är det mycket bubblor och det doftar ljuvligt sött. Ytterligare en favorit hemma hos oss.
 
 
 
 
#1 - Sara - Ensamstående mamma

Åh, Think Pink Bath Ballistic skulle jag vilja prova.. Jag älskar vaniljdoft :)

Svar: Hihi, det gör jag också och kokos.

Kram
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.