Vinnarna av Ajax nyheter!

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Ajax, för sponsringen utav det här priset som bestod utav fyra stycken effektiva bassprayer (Universal, Bathroom, Kitchen & Grease och Shower Power) samt den praktiska rengöringsduken Universal Cleaning Wipes till tre lyckliga vinnare
 
De lyckliga vinnarna blev Malin Svensk Björck (utan blogg), Jeanette och Louise (utan blogg).
 
Har mejlat er alla så håll utkick i inkorgen, så ska era vinster inom kort komma hem. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.