Ett nytt år!

Ett nytt år fullt av nya möjligheter! Ett nytt år då vi kan lova nya nyårslöften, ett nytt år då vi kan glädjas åt att vi höll våra tidigare nyårslöften eller att vi åtminstone gjorde vårt bästa. Ett nytt år då vi kan göra nya små saker för att glädja andra människor runt omkring oss, ett år där vi alla kan överträffa oss själva och bli stolta över vad vi alla åstadkommer varje ny dag. Ett nytt år då alla vi föräldrar kan se våra barn utvecklas, skratta, växa och vara lika fantastiska som det alltid är.
 
Här kommer mina mål för 2014:
- Börja med körkortet på nytt
- Få ordning hemma på riktigt, en gång för alla
- Komma i gång med träningen på nytt
- Arbeta mer med hemsidan och få den att växa
- Utveckla vårt koncept Mammamingel ytterligare
- Försöka ta upp vänskapen med gamla vänner
- Rensa igenom min mejl på riktigt, och börja om på nytt
- Spara undan mer pengar
- Resa utomlands 
- Prioritera sömn och gå och lägga mig tidigare
- Vara den bästa mamman jag kan vara
 
Har ni några mål för 2014? Brukar ni sätta upp mål?
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.