I morgon åker vi och badar!

I morgon är det bestämt att vi ska åka tillsammans med mina föräldrar och syskon till badhuset. Det är något som Alva och jag faktiskt har pratat om en tid här hemma, men som jag skjutit lite på eftersom jag hade hoppats på lite sällskap, och nu får vi det så nu ser vi bägge fram emot morgondagen med stor glädje då det var en tid sedan vi var där och badade sedan sist.
#1 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Vad mysigt att åka och bada. Vi var på upplevelsebad i Åre nu under julen och Melvin älskade det. Vi ska också försöka ta oss iväg och bada här framöver.

Svar: Vad mysigt med upplevelsebad, själv vore det kul att åka till något annat badhus någon annanstans där man inte varit förut. Kanske någon grannstad eller så.
Kram
AlvasMamma_

#2 - En plats i solen

oh vad härligt och bada! :)

Svar: Alltid lika kul :D
AlvasMamma_

#3 - Emma-Julkalender på bloggen

Du har varit med i min julkalender och nu är de sista vinnarna dragna, Kicka in och se om det blev du som vann :)

Gott nytt år!

Svar: Tusen tack för vinsten i lucka 19! Hoppas jag inte missat mitt namn någon annanstans.
Gott nytt år!

Kram Sanna
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.