Mammasvardag

Egmonts Bloggpanel - det första spelen
Som medlem i Egmonts Bloggpanel kommer jag löpande att testa på och utvärdera nya spel och produkter. Först ut är det nya spelet Nyans - spelet för alla och trollerilådan Tobbes Trix.
 
Först ut är det nya spelet Nyans - spelet för alla som är ett fantastiskt roligt lagspel som passar alla från 7 år. Du ser sex olika men väldigt lika bilder – kan du förklara vilken du tänker på? I Nyans får du prova din förmåga att snabbt se detaljer och hitta ord och uttryck för vad du ser. Du ska beskriva bilden med ord, gester eller rita, så att ditt lag kan gissa vilken bild det är. En smula taktik och mycket skratt garanteras! 
 
Det andra som kom hem var en ny trollerilåda vid namn Tobbes Trix som baseras på barnprogrammet med samma namn med Tobbe Trollkarl. Lådan innehåller instruktioner och tillbehör till 35 trick samt en bonus DVD med ytterligare 10 stycken bonustrick. Spelet rekommenderas ifrån 6 år och uppåt.
 
Dessa spel kommer nu under helgen testas på och utvärderas, så inom kort kommer vårt omdöme.
Tävla om boken "Bli professionell festfixare".
"Tävla om chansen att vinna boken "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser" skriven utav Holger Wästlund hos Mammasvardag."
 
Holger Wästlund har som programledare, underhållare och artist varit engagerad på över 1000 olika fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade. Han har också varit företagsledare för både små och större företag, privatägda, börsnoterade och statligt ägda. I sin företagsledarroll har han lärt sig vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder. Han har t.ex. ansvarat för ett 20-tal större bolagsstämmor som kanske är bland de viktigaste events som ett bolag har. Holger Wästlund har även bott i USA och jobbade då tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago. Där jobbade han med events för privata företag och stora välgörenhetsorganisationer. Han är med andra ord helt klart en förebild för mig som brinner för det här med att starta egna event och därför är valet givet för mig att tävla ut hans nyskrivna bok "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser". Vid fler än 20 deltagare tävlas inget mindre än två exemplar ut.

En chans: Skriv en kommentar i detta inlägg med en motivering till varför just du skulle vilja vinna den här boken och vilken nytta du skulle ha utav den och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Gilla och dela Mammamingel 2013 på FB, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 20 mars!
Jollyrace
I morse klockan 10 körde Jollyroom igång sin populära Jollyrace igen! Det innebär att under 12 timmar kommer 20 utvalda produkter per timme säljas till super priser! Produkterna byts 1 gång/timme, så det gäller att sitta bänkad framför datorn, beredd att klicka hem just dina favoriter! Vilka produkter som kommer vara med på Jollyracet är hemligt, så det får ni se under racets gång! Racet avslutas vid 22:00 i dag onsdag den 27 februari.
 
Avslutar med att tipsa om att det är gratis frakt under hela racet!