Egmonts Bloggpanel - det första spelen

Som medlem i Egmonts Bloggpanel kommer jag löpande att testa på och utvärdera nya spel och produkter. Först ut är det nya spelet Nyans - spelet för alla och trollerilådan Tobbes Trix.
 
Först ut är det nya spelet Nyans - spelet för alla som är ett fantastiskt roligt lagspel som passar alla från 7 år. Du ser sex olika men väldigt lika bilder – kan du förklara vilken du tänker på? I Nyans får du prova din förmåga att snabbt se detaljer och hitta ord och uttryck för vad du ser. Du ska beskriva bilden med ord, gester eller rita, så att ditt lag kan gissa vilken bild det är. En smula taktik och mycket skratt garanteras! 
 
Det andra som kom hem var en ny trollerilåda vid namn Tobbes Trix som baseras på barnprogrammet med samma namn med Tobbe Trollkarl. Lådan innehåller instruktioner och tillbehör till 35 trick samt en bonus DVD med ytterligare 10 stycken bonustrick. Spelet rekommenderas ifrån 6 år och uppåt.
 
Dessa spel kommer nu under helgen testas på och utvärderas, så inom kort kommer vårt omdöme.

Tävla om boken "Bli professionell festfixare".

"Tävla om chansen att vinna boken "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser" skriven utav Holger Wästlund hos Mammasvardag."
 
Holger Wästlund har som programledare, underhållare och artist varit engagerad på över 1000 olika fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade. Han har också varit företagsledare för både små och större företag, privatägda, börsnoterade och statligt ägda. I sin företagsledarroll har han lärt sig vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder. Han har t.ex. ansvarat för ett 20-tal större bolagsstämmor som kanske är bland de viktigaste events som ett bolag har. Holger Wästlund har även bott i USA och jobbade då tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago. Där jobbade han med events för privata företag och stora välgörenhetsorganisationer. Han är med andra ord helt klart en förebild för mig som brinner för det här med att starta egna event och därför är valet givet för mig att tävla ut hans nyskrivna bok "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser". Vid fler än 20 deltagare tävlas inget mindre än två exemplar ut.

En chans: Skriv en kommentar i detta inlägg med en motivering till varför just du skulle vilja vinna den här boken och vilken nytta du skulle ha utav den och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Gilla och dela Mammamingel 2013 på FB, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 20 mars!

Jollyrace

I morse klockan 10 körde Jollyroom igång sin populära Jollyrace igen! Det innebär att under 12 timmar kommer 20 utvalda produkter per timme säljas till super priser! Produkterna byts 1 gång/timme, så det gäller att sitta bänkad framför datorn, beredd att klicka hem just dina favoriter! Vilka produkter som kommer vara med på Jollyracet är hemligt, så det får ni se under racets gång! Racet avslutas vid 22:00 i dag onsdag den 27 februari.
 
Avslutar med att tipsa om att det är gratis frakt under hela racet!


Hål i öronen

I dag hade jag och pluttan planerat in en liten makeover för henne, och det innebar att vi hade planer på att både klippa och fräscha upp hennes hår, ta hål i öronen och handla hem en ny vårjacka med matchande skor. Vi startade upp de hela med att möta Sandra och gå vidare till Hårgänget där vi frågade om tid och pris information för håltagning. Alva fick en tid snabbt och bara 10 minuter senare var det hennes tur, jag själv var livrädd att hon skulle backa ur, men hon körde på och visade tydligt att hon bestämt sig. Någon minut och några tårar därefter var det hela över och hon fick två klubbor för att hon varit så duktig. Själv pustade jag ut och betalade och sedan for vi vidare till H&M där vi spanade in lite kläder på barnavdelningen.
 
Sandra som skulle i väg för att träffa en annan vän sade hejdå, medan jag och Alva stannade kvar för att välja ut vad som skulle köpas hem. Vi hittade efter mycket om och men en super fin vårjacka, två klänningar och ett par leggings som fick följa med oss hem. De skor vi tänkt köpa fanns inte inne på lagret så de tillsammans med klippningen som aldrig hanns med får vi ta itu med en annan dag. Avrundar med att säga att vi hade en toppen dag min stora och söta flicka och jag.
 
 
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.