Mammasvardag

Nu är det dags för Melodifestivalen 2013!
Nu är det äntligen dags för Melodifestivalen 2013, och nu kan ni se alla deltävlingar och "the grand finale" på Rica Talk Hotels nya storbildskärm i lobbybaren Mingle. Redan nu på lördag börjar den första deltävlingen och jag hoppas ni har bokat in er på hotellet eller kanske hemma i TV soffan då.
Fråga Alva
Har blickat tillbaka lite igenom att läsa gamla frågestunder, och kom fram till att senast jag besvarade frågor ifrån er läsare var i november 2011. Det har hänt mycket sedan dess och jag tänkte att vi nu kan starta upp med en frågestund där ni får ställa frågor till Alva. Det kan handla om allt i mellan himmel och jord, och om ni vill kan jag ordna en videoinspelning där hon besvarar frågorna som jag läser upp.
 
Så ös på med frågor!
Egmonts Bloggpanel
Det händer grejer här precis som vanligt, och jag tänkte nu berätta att jag är en av det utvalda att vara med i Egmonts Bloggpanel. Det innebär att jag och Alva tillsammans kommer få chansen att testa på så väl fysiska sällskapsspel som appar som riktar sig till barn i olika åldrar som Egmont Kärnan AB ger ut.
 
Det är ett uppdrag vi båda ser fram emot med glädje och redan nu inväntar vi vårt första paket. Innehållet håller vi lite hemligt tills vidare så får ni se mer av de när de kommit hem och landat här hemma. Men jag hoppas det hela kommer bli roligt även för er läsare som får chansen att följa med under vårt testande, och vem vet kanske kommer de lite överraskningar till er också i form av tävlingar.