Fråga Alva

Har blickat tillbaka lite igenom att läsa gamla frågestunder, och kom fram till att senast jag besvarade frågor ifrån er läsare var i november 2011. Det har hänt mycket sedan dess och jag tänkte att vi nu kan starta upp med en frågestund där ni får ställa frågor till Alva. Det kan handla om allt i mellan himmel och jord, och om ni vill kan jag ordna en videoinspelning där hon besvarar frågorna som jag läser upp.
 
Så ös på med frågor!

Egmonts Bloggpanel

Det händer grejer här precis som vanligt, och jag tänkte nu berätta att jag är en av det utvalda att vara med i Egmonts Bloggpanel. Det innebär att jag och Alva tillsammans kommer få chansen att testa på så väl fysiska sällskapsspel som appar som riktar sig till barn i olika åldrar som Egmont Kärnan AB ger ut.
 
Det är ett uppdrag vi båda ser fram emot med glädje och redan nu inväntar vi vårt första paket. Innehållet håller vi lite hemligt tills vidare så får ni se mer av de när de kommit hem och landat här hemma. Men jag hoppas det hela kommer bli roligt även för er läsare som får chansen att följa med under vårt testande, och vem vet kanske kommer de lite överraskningar till er också i form av tävlingar. 

Paket ifrån Ladbrokes

I december månad kom ett paket hem ifrån Ladbrokes innehållandes så din egen fyrklöver-set, vinkande “Lucky Fortune” katt, halsband med hästsko-hänge i silver, vidskeplighetslexikon, fyrklöver-örhängen i silver och grön kristall och en låda choklad.
 
Det var många presenter som uppskattades utav mig, framförallt det fina örhängena och de fina halsbandet. Det har sedan dess använts ofta utav mig, och jag gillar tanken på att de bägge är symboler för tur och lycka. Andra presenter i paketet som upskattades utav både mig och Alva var chokladen som glatt slank ner i magen lagom till jul tillsammans med allt annat gott julgodis.Men produkter som uppskattades desto mindre var den vinkade katten som troligtvis hade gått sönder under färden hem hit då den inte fungerade alls. Men för av avsluta det hela så kände jag mig faktiskt lite extra tursam med dessa produkter. 

Lusten att skriva velar fram och tillbaka

Lusten att skriva velar fram och tillbaka, och innfaller tyvärr på helt fel tider, vilket innebär att jag som nu sitter uppe och skriver sent på natten när jag egentligen borde sova. Men tänkte egentligen inte skriva något märkvärdigt här, utan mest dela med mig lite av vad vi sysselsatt dagen med här hemma. Vi har tittat på TV, ätit mat, städat undan och ringt lite viktiga samtal och bortsett ifrån det har jag skrivit ihop ett schema för bloggen och dess kommande innehåll med tävlingar, recensioner och annat skoj. Har även hunnit med att uppdatera hemsidan och pratat i telefonen som i dag har ringt oavbrutet. Alva själv har roat sig med att busa runt och leka med sina grejer överallt (så nu är det inte mycket till städat, trots att vi städa igår). Men vi tar i med hårdhandskarna i morgon igen i stället för nu väntar sängen på mig. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.