Egmonts Bloggpanel

Det händer grejer här precis som vanligt, och jag tänkte nu berätta att jag är en av det utvalda att vara med i Egmonts Bloggpanel. Det innebär att jag och Alva tillsammans kommer få chansen att testa på så väl fysiska sällskapsspel som appar som riktar sig till barn i olika åldrar som Egmont Kärnan AB ger ut.
 
Det är ett uppdrag vi båda ser fram emot med glädje och redan nu inväntar vi vårt första paket. Innehållet håller vi lite hemligt tills vidare så får ni se mer av de när de kommit hem och landat här hemma. Men jag hoppas det hela kommer bli roligt även för er läsare som får chansen att följa med under vårt testande, och vem vet kanske kommer de lite överraskningar till er också i form av tävlingar. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.