Lusten att skriva velar fram och tillbaka

Lusten att skriva velar fram och tillbaka, och innfaller tyvärr på helt fel tider, vilket innebär att jag som nu sitter uppe och skriver sent på natten när jag egentligen borde sova. Men tänkte egentligen inte skriva något märkvärdigt här, utan mest dela med mig lite av vad vi sysselsatt dagen med här hemma. Vi har tittat på TV, ätit mat, städat undan och ringt lite viktiga samtal och bortsett ifrån det har jag skrivit ihop ett schema för bloggen och dess kommande innehåll med tävlingar, recensioner och annat skoj. Har även hunnit med att uppdatera hemsidan och pratat i telefonen som i dag har ringt oavbrutet. Alva själv har roat sig med att busa runt och leka med sina grejer överallt (så nu är det inte mycket till städat, trots att vi städa igår). Men vi tar i med hårdhandskarna i morgon igen i stället för nu väntar sängen på mig. 
#1 - Elina

Det gjorde du alldeles rätt i och hoppas du sovit gott inatt :-)

- Förresten, almanackan får nog hänga i köket hemma hos oss också. Verkar vara smidigt och bra.

Svar: Härligt :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.