Paket ifrån Ladbrokes

I december månad kom ett paket hem ifrån Ladbrokes innehållandes så din egen fyrklöver-set, vinkande “Lucky Fortune” katt, halsband med hästsko-hänge i silver, vidskeplighetslexikon, fyrklöver-örhängen i silver och grön kristall och en låda choklad.
 
Det var många presenter som uppskattades utav mig, framförallt det fina örhängena och de fina halsbandet. Det har sedan dess använts ofta utav mig, och jag gillar tanken på att de bägge är symboler för tur och lycka. Andra presenter i paketet som upskattades utav både mig och Alva var chokladen som glatt slank ner i magen lagom till jul tillsammans med allt annat gott julgodis.Men produkter som uppskattades desto mindre var den vinkade katten som troligtvis hade gått sönder under färden hem hit då den inte fungerade alls. Men för av avsluta det hela så kände jag mig faktiskt lite extra tursam med dessa produkter. 
#1 - Fatma

Kan inte se bilden :(

Svar: Har fixat det hela nu :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.