Mammasvardag

Stockholm
I dag bär det av till Stockholm för att övernatta på Villa Källhagen. Ett hotell vi tidigare aldrig varit på vilket gör de hela extra spännande. Innan vi åker har vi dock lite packning i sista minuten, samtidigt som jag ska ordna med lite andra små saker, innan vi beger oss tillsammans med mamma och Kalle som blir vårt sällskap. Den här gången ska vi faktiskt övernatta i ett ganska lyxigt rum, som många brudpar brukar tillbringa bröllopsnatten i. Det känns lite extra speciellt måste jag säga.
En lugn och skön dag
I dag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, jag har inväntat och besvarat lite mejl och bortsett ifrån det har jag mesta dels slöat framför Criminal Minds, medan Alva har lekt med Kalle. Det är därför hög tid att göra lite nytta här hemma, och förbereda packningen inför morgondagen, då vi troligtvis bär av till Stockholm på en liten mini tripp. Vi har inga inplanerade aktiviteter där borta ännu, utan ser mest fram emot att bara komma i väg och få lite semester och kvalitetstid med varandra utan vardagen och alla dess måsten.
 
Vad har ni sysslat med i dag? En lugn, slapp och skön dag som vi eller en dag med fullbokade aktiviteter?
Sveriges största urval av kaffekapslar
Kaffekapseln.se har Sveriges största urval av kaffekapslar, och jobbar med varumärken som Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespresso, Francis Francis och Tassimo. För drygt två veckor sedan kom den här fantastiska Tassimo bryggaren hem till mig tillsammans med ett gäng av deras mest sålda Tassimo kapslar. Det leverades snabbt och säkert och kundservicen kunde inte varit bättre.
 
Här hemma har vi med andra ord unnat oss lite extra lyx, och både jag och Alva har blivit helt förälskade i den varma Marabou chockladen och t o m hunnit spana in en hel de andra goda smaker vi vill beställa hem. Något kaffe har vi än så länge inte hunnit smaka, men jag tänkte faktiskt ge det ett försök, trots att jag vanligtvis inte dricker vanligt kaffe. Men nu har vi faktiskt inte bara vanligt kaffe, utan även Chai Latte, Latte Macchiato (som blivit vald till årets favorit 2012) och Cappuccino att avnjuta. Dessutom har vi både familj, grannar och vänner som efterfrågat en kopp så inom kort får vi bjuda hem ett par stycken och njuta tillsammans.