Stockholm

I dag bär det av till Stockholm för att övernatta på Villa Källhagen. Ett hotell vi tidigare aldrig varit på vilket gör de hela extra spännande. Innan vi åker har vi dock lite packning i sista minuten, samtidigt som jag ska ordna med lite andra små saker, innan vi beger oss tillsammans med mamma och Kalle som blir vårt sällskap. Den här gången ska vi faktiskt övernatta i ett ganska lyxigt rum, som många brudpar brukar tillbringa bröllopsnatten i. Det känns lite extra speciellt måste jag säga.

En lugn och skön dag

I dag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, jag har inväntat och besvarat lite mejl och bortsett ifrån det har jag mesta dels slöat framför Criminal Minds, medan Alva har lekt med Kalle. Det är därför hög tid att göra lite nytta här hemma, och förbereda packningen inför morgondagen, då vi troligtvis bär av till Stockholm på en liten mini tripp. Vi har inga inplanerade aktiviteter där borta ännu, utan ser mest fram emot att bara komma i väg och få lite semester och kvalitetstid med varandra utan vardagen och alla dess måsten.
 
Vad har ni sysslat med i dag? En lugn, slapp och skön dag som vi eller en dag med fullbokade aktiviteter?

Sveriges största urval av kaffekapslar

Kaffekapseln.se har Sveriges största urval av kaffekapslar, och jobbar med varumärken som Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespresso, Francis Francis och Tassimo. För drygt två veckor sedan kom den här fantastiska Tassimo bryggaren hem till mig tillsammans med ett gäng av deras mest sålda Tassimo kapslar. Det leverades snabbt och säkert och kundservicen kunde inte varit bättre.
 
Här hemma har vi med andra ord unnat oss lite extra lyx, och både jag och Alva har blivit helt förälskade i den varma Marabou chockladen och t o m hunnit spana in en hel de andra goda smaker vi vill beställa hem. Något kaffe har vi än så länge inte hunnit smaka, men jag tänkte faktiskt ge det ett försök, trots att jag vanligtvis inte dricker vanligt kaffe. Men nu har vi faktiskt inte bara vanligt kaffe, utan även Chai Latte, Latte Macchiato (som blivit vald till årets favorit 2012) och Cappuccino att avnjuta. Dessutom har vi både familj, grannar och vänner som efterfrågat en kopp så inom kort får vi bjuda hem ett par stycken och njuta tillsammans.
 
 
 

Lägenhetssökande

 
Har skrivit tidigare att vi letar bostad närmare Norrköping, det innebär att jag kort och gott anmäler mig till varenda trea som jag kan hitta, mest för att kolla runt och se vilket bostadsområde som passar oss allra bäst. Det känns nämligen bäst att inte utesluta något i förväg, utan själv åka dit och spana in, för att bilda sin egna uppfattning om området och planlösningen.
 
I dag har vi därför ännu en lägenhet att spana in, och jag måste erkänna att jag är lite osäker på vissa saker. Även om bostadsområdet är ombyggt 2002 och ser relativt fräscht ut (åtminstone utifrån), så tvekar jag på vissa punkter men vi får se om jag ändrar mig efter att ha besökt lägenheten och sett insidan.  

Ideér och tankar

Här hemma sitter jag vaken mitt i natten och skissar och planerar, jag är nämligen så uppe i varv då vår hemsida http://ungaforaldrar.se inom kort nylanseras med en helt ny design. Vi har där med mycket jobb att jobba med framöver då vi ska jobba med marknadsföring, nya samarbetspartners och annons avtal samtidigt som vi kommer behöva en massa fler människor. Vi kommer ibland annat behöva fler skribenter, fotografer och även en eller två stylister med i vårt gäng. 
 
Utöver det är de otroligt mycket mer som ska planeras, förberedas och genomföras. Det är t o m dags att börja förbereda inför Mammamingel 2014 snart (även om vi fortfarande är i slutet av juli), men tiden går som bekant läskigt fort ibland och de är därför jag är lite off här.
 
Är du intresserad av att annonsera, starta samarbete eller ha kontakt med oss på Unga Föräldrar av någon annan anledning så är det bara slänga i väg ett mejl till oss på ungaforaldrar@live.se.
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.