Stockholm

I dag bär det av till Stockholm för att övernatta på Villa Källhagen. Ett hotell vi tidigare aldrig varit på vilket gör de hela extra spännande. Innan vi åker har vi dock lite packning i sista minuten, samtidigt som jag ska ordna med lite andra små saker, innan vi beger oss tillsammans med mamma och Kalle som blir vårt sällskap. Den här gången ska vi faktiskt övernatta i ett ganska lyxigt rum, som många brudpar brukar tillbringa bröllopsnatten i. Det känns lite extra speciellt måste jag säga.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.