Mammasvardag

Åbo here we come!
I morgon reser jag tillsammans med Alva, min mamma och lillebror Kalle till Åbo. Vi blir borta fram t o m söndag kväll och under resans gång ska vi ibland annat besöka Muminvärlden, sova på Holiday Inn Turku och vi har även spanat in och noterat att Medeltidsmarknaden äger rum medan vi är där. Det kommer bli ett äventyr vi sent kommer glömma och jag måste erkänna att jag redan nu är lite smått nervös, vi brukar nämligen alltid ha med oss pappa som kan de finska språket när vi åker till Finland, men det ska nog fungera bra ändå med svenska/engelska.
 
Vi kommer åka med Viking Line, vilket kommer bli ett stort äventyr bara det, då Alva tidigare bara åkt med Stena Line när vi åkte med Bloggbussen 2011. Då var det ingen längre strecka utan bara några timmars, men den här gången kommer vi ju faktiskt sova ombord och de lär ju bli en helt annan upplevelse. Ska försöka göra mitt bästa för att ni ska få följa med oss på resan, men kan inte lova någon uppdatering i och med att jag inte vet hur internet fungerar där borta, men om inte annat får ni massa bilder etc. när jag kommer hem.
Teenage Mutant Ninja Turtles
För ett par veckor sedan kom ett kit med Teenage Mutant Ninja Turtles produkter hem till Alva. Det fick mig att minnas tillbaka när jag och min storebror satt och tittade på de gamla filmerna, lekte med gubbarna och allt i livet fortfarande bara var en lek. Nu är vi bägge två vuxna och det känns lite som ett helt annat liv, och kanske är det just därför som det känns lite extra kul när sådana här gamla nostalgiska leksaker kommer tillbaka.
 
Alva har lekt rätt mycket med hennes produkter, ärligt talat faktiskt mer än jag trodde, och min lillebror Kalle blev förstås jätte ledsen när de inte fanns något kit till honom också. Men Alva har varit snäll och gullig och låtit honom leka tillsammans medan han varit här hemma och hälsat på. Så dessa leksaker kan jag verkligen rekommendera för jag tror Turtles kommer bli riktigt stort i år!
 
 
 
 
Fribiljetter till valfri Medley anläggning säljes
Har 11 stycken fribiljetter (värda ca 65 kr/st) till valfri Medley anläggning som går ut den 30/6. I och med att vi reser i väg i morgon hinner jag inte utnyttja dessa.

Säljer nu alla dessa för totalt 400 kr alternativt 40 kr/st.
 
Mejla mig på mammasvardag@hotmail.com vid intresse eller eventuella frågor!