Teenage Mutant Ninja Turtles

För ett par veckor sedan kom ett kit med Teenage Mutant Ninja Turtles produkter hem till Alva. Det fick mig att minnas tillbaka när jag och min storebror satt och tittade på de gamla filmerna, lekte med gubbarna och allt i livet fortfarande bara var en lek. Nu är vi bägge två vuxna och det känns lite som ett helt annat liv, och kanske är det just därför som det känns lite extra kul när sådana här gamla nostalgiska leksaker kommer tillbaka.
 
Alva har lekt rätt mycket med hennes produkter, ärligt talat faktiskt mer än jag trodde, och min lillebror Kalle blev förstås jätte ledsen när de inte fanns något kit till honom också. Men Alva har varit snäll och gullig och låtit honom leka tillsammans medan han varit här hemma och hälsat på. Så dessa leksaker kan jag verkligen rekommendera för jag tror Turtles kommer bli riktigt stort i år!
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.