Tillbaka!

Har ni märkt av att jag haft en liten bloggpaus? Kanske har ni gjort det eller också inte, hur som helst är jag nu tillbaka och jag har verkligen massor att uppdatera er om. Anledningen till att jag hade en liten bloggpaus var främst för att jag tyvärr tråkigt nog var tvungen att lämna tillbaka min skoldator, vilket jag i skrivande stund inte vet om jag får tillbaka i huvudtaget. Det innebar att jag i sin tur var utan dator helt och endast hade mobilen att
använda mig utav i nödfall när jag verkligen kände behovet utav att kolla mejlen, blogga etc.
 
Då får ni kanske lite förståelse över varför de har varit så tomt här inne på sistone. Hur som helst fick jag tillslut nog utav att vara utan dator, och insåg att situationen med att springa hos mamma och böna och be om att få låna hennes i några minuter inte fungerade. Det innebar att jag på midsommarafton satte mig ner tillsammans med farsgubben (som är haj på de här tekniska) och helt enkelt beställde hem en ny dator.
 
Min nya dator kom i dag och jag kan inte vara annat än lyckligare. Har varit som ett barn på julafton sedan jag fick den i mina händer, och har än inte greppat att den verkligen är MIN, och att jag inte ska lämna in den någonstans varken nu, nästa sommar eller sommaren efter de. Det är en skön känsla med andra ord och de får mig att fundera på varför jag inte slagit slag i saken och investerat i en tidigare? Förmodar att de helt enkelt inte prioriterades ibland allt annat som ansågs mycket viktigare. Hur som helst är den här och de innebär att jag nu är tillbaka!
 
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Välkommen tillbaka :)

Svar: Tack så mycket! :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.