Mammasvardag

En runda på hotellet
I dag har vi inte gjort mycket alls, utan mesta dels tagit det lugnt. Hade en tanke om att jag i dag skulle städa och röja upp här hemma men den tanken försvann lika snabbt. Har nämligen känt mig slö och allmänt trött i dag, så det har inte funnits med någon ork till någonting. En runda på Elite Grand Hotel hann vi dock åtminstone med i förmiddags och det känns skönt nu när vi är på det klara med hur många utställare vi vågar ta in. För som jag skrivit tidigare så har intresset ifrån potentiella utställare varit större än förväntat. 
 
Därför sitter jag här nu och inväntar mamma, som förhoppningsvis tittar förbi här om en stund, så vi kan sammanställa vilka utställare vi har klara och vilka fler vi ska ta in ifrån vår lista. Efter lite jobb återstår det att se om   min kompis som eventuellt skulle titta förbi lite senare dyker upp eller inte. 
Vinnarna av Edet Torky Flexible
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Edet.se, för sponsringen utav det här priset som bestod utav den nya papperhållaren Edet Torky Flexible tillsammans med två års förbrukningar var till inte mindre än 5 stycken vinnare. Det är nog ibland det bästa pris jag tävlat ut i min blogg, så ni vinnare är riktigt lyckligt lottade.
 
Vinnarna blev Peter, Matilda, Lisette Bäcksro, Britta Högström och Petra Christensen.
 
Har mejlat er alla så håll utkick i inkorgen, så ska era vinster inom kort komma hem. 
 
Den lyckliga vinnaren utav boken
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Holger Wästlund, för sponsringen utav det här priset som bestod utav hans bok Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser. Det är en bok som jag själv verkligen älskar och kommer använda och dra nytta utav stort. En annan som har chansen att göra desamma är den lyckliga vinnaren som blev Johanna.
 
Maila mig mammasvardag@hotmail.com dina kontaktuppgifter, så kommer din vinst hem inom kort.