En runda på hotellet

I dag har vi inte gjort mycket alls, utan mesta dels tagit det lugnt. Hade en tanke om att jag i dag skulle städa och röja upp här hemma men den tanken försvann lika snabbt. Har nämligen känt mig slö och allmänt trött i dag, så det har inte funnits med någon ork till någonting. En runda på Elite Grand Hotel hann vi dock åtminstone med i förmiddags och det känns skönt nu när vi är på det klara med hur många utställare vi vågar ta in. För som jag skrivit tidigare så har intresset ifrån potentiella utställare varit större än förväntat. 
 
Därför sitter jag här nu och inväntar mamma, som förhoppningsvis tittar förbi här om en stund, så vi kan sammanställa vilka utställare vi har klara och vilka fler vi ska ta in ifrån vår lista. Efter lite jobb återstår det att se om   min kompis som eventuellt skulle titta förbi lite senare dyker upp eller inte. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.