En runda på hotellet

I dag har vi inte gjort mycket alls, utan mesta dels tagit det lugnt. Hade en tanke om att jag i dag skulle städa och röja upp här hemma men den tanken försvann lika snabbt. Har nämligen känt mig slö och allmänt trött i dag, så det har inte funnits med någon ork till någonting. En runda på Elite Grand Hotel hann vi dock åtminstone med i förmiddags och det känns skönt nu när vi är på det klara med hur många utställare vi vågar ta in. För som jag skrivit tidigare så har intresset ifrån potentiella utställare varit större än förväntat. 
 
Därför sitter jag här nu och inväntar mamma, som förhoppningsvis tittar förbi här om en stund, så vi kan sammanställa vilka utställare vi har klara och vilka fler vi ska ta in ifrån vår lista. Efter lite jobb återstår det att se om   min kompis som eventuellt skulle titta förbi lite senare dyker upp eller inte. 

Vinnarna av Edet Torky Flexible

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Edet.se, för sponsringen utav det här priset som bestod utav den nya papperhållaren Edet Torky Flexible tillsammans med två års förbrukningar var till inte mindre än 5 stycken vinnare. Det är nog ibland det bästa pris jag tävlat ut i min blogg, så ni vinnare är riktigt lyckligt lottade.
 
Vinnarna blev Peter, Matilda, Lisette Bäcksro, Britta Högström och Petra Christensen.
 
Har mejlat er alla så håll utkick i inkorgen, så ska era vinster inom kort komma hem. 
 

Den lyckliga vinnaren utav boken

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Holger Wästlund, för sponsringen utav det här priset som bestod utav hans bok Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser. Det är en bok som jag själv verkligen älskar och kommer använda och dra nytta utav stort. En annan som har chansen att göra desamma är den lyckliga vinnaren som blev Johanna.
 
Maila mig mammasvardag@hotmail.com dina kontaktuppgifter, så kommer din vinst hem inom kort.

Påskbrunch och visuellt

Har du ännu inte besökt fantasiska Rica Talk Hotel? Då är det hög tid att göra det nu. Här finns nämligen all service smidigt samlat under ett tak, till och med en spännande äventyrsvärld med Alfonstema för barnen. Du behöver alltså inte lämna hotellet för att fylla din tillvaro med upplevelser och avkoppling. Men, lugn du som vill upptäcka resten av Stockholm. Det är närmare än du tror! En promenad hundra meter bort går pendeltåget som tar dig enkelt in till city på mindre än tio minuter.
 
Och du missa inte att du nu även kan se hotellet visuellt här!
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.