Nyans - spelet för alla

Nyans - spelet för alla var faktiskt både de spel Alva och jag såg mest fram emot att få spela, och det var även det roligaste ibland det två vi fick hem denna omgång.
 
Egmont Kids Media Nordic beskriver själva spelet så här:
"Nyans - spelet för alla som är ett fantastiskt roligt lagspel som passar alla från 7 år. Du ser sex olika men väldigt lika bilder – kan du förklara vilken du tänker på? I Nyans får du prova din förmåga att snabbt se detaljer och hitta ord och uttryck för vad du ser. Du ska beskriva bilden med ord, gester eller rita, så att ditt lag kan gissa vilken bild det är. En smula taktik och mycket skratt garanteras!"
 
Vi alla tyckte att spelet påminde lite om charader, då man skulle gissa vad det var för bild som motståndaren hade framför sig igenom ord, gester eller igenom att rita. Barnen tyckte spelet var riktigt roligt men hade ibland lite svårt för att hänga med (speciellt Alva som är lite mindre) när hon fick gissa och inte. Det skedde ibland annat några gånger att hon sade vad som var på vår bild (trots att det var våra motståndare som skulle gissa och inte vi). Men i helhet gick spelet bra och vi alla hade väldigt kul. Ett annat mnus var bilderna som flera utav de var väldigt otydliga vilket gjorde att inte ens vi vuxna visste vad de föreställde, och framförallt inte våra barn som exempelvis inte kunde relatera till kronärtskocka som är något vi aldrig ätit förut.Avrundar därför med att skriva att jag inte skulle rekommendera detta roliga familjespel till barn från 7 års ålder, utan kanske 8-9 i stället. 
 
 
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.