Tobbes Trix

Både mamma och jag är med i Egmonts Bloggpanel tillsammans med våra barn, därför bestämde vi oss för att spela spelen tillsammans. Efter att vi spelat Nyans - spelet för alla spelade vi Tobbes Trix som är en ny trollerilåda som baseras på barnprogrammet med samma namn med Tobbe Trollkarl. Lådan innehåller instruktioner och tillbehör till 35 trick samt en bonus DVD med ytterligare 10 stycken bonustrick. Spelet rekommenderas ifrån 6 år och uppåt.
 
Våra åsikter efter att ha försökt spela detta, ja vi lyckades nämligen inte så bra, varken vi vuxna eller våra barn det var att lådan och instruktionerna var alldeles för avancerade.Vi klurade en hel del på hur barn ifrån 6 år och uppåt, som inte ens kanske kan läsa ska kunna spela detta spel själva. Ett annat minus var att allt inte ingick i lådan utan många saker som stod med i instruktionerna som exempelvis kastrull, pengar och tandpetare saknades och de var man alltså tvungen att ordna med själva. Dock efter en hel del klurande lyckades jag genomföra ett trick som jag lärde och visade upp barnen. 
 
Avslutar alltså med att poängtera att har du barn som är intresserad av trolleri, och kan läsa så blir nog spelet en favorit. Om inte bör du var medveten om att ditt barn lär behöva en hel del hjälp för att förstå instruktionerna.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.