Mammasvardag

En ny säng till Alva
I dag hämtade jag äntligen ut Alvas nya säng, och jag kan ärligt talat inte vara annat än nöjdare. Det känns skönt att ha det fixat och att förhoppningsvis inte behöva tänka på det i ett par år framåt. Det är nämligen hela 15 års garanti på sängen, och förhoppningsvis ska den hålla i ett antal år framöver. 
Mammamingel 2013
Bild fotograferad utav vår gäst Lottiz Törnqvist.
 
Mammamingel 2013 har nu äntligen ägt rum, och det känns helt obeskrivligt skönt med tanke på allt jobb och allt slit, som vi lade ner för att få den här dagen och kvällen att bli så bra som möjligt. Det kändes ärligt talat helt otroligt att stå där på scenen inför ett 60 tal personer, och jag lovar att jag var så nervös som man bara kan bli. Men samtidigt kan jag inte bara annat än att älska känslan, utav att stå där inför alla människor och visa upp allt jobb och allt slit, och vad vi har lyckats åstadkomma under den här tiden tillsammans. 
 
Vi stötte på några motgångar och hinder längs vägen, och även på plats då tekniken strulade vilket gav resultatet att hela kvällen skjöts fram i drygt två timmar. Men trots allt strul och alla hinder vi mött har jag aldrig någonsin haft ett roligare jobb eller tid än detta tillsammans med två utav mina närmaste - och alla er fina bloggvänner/kollegor och de vill jag tacka stort för! 
Linköpings badhus
Nu gör vi oss redo för en dag på Linköpings badhus, där Alva faktiskt aldrig tidigare varit, och där jag själv endast varit en gång för mer än 6 år sedan. Det blir med andra ord ett spännande besök och extra kul för Alva är det givetvis att hennes pappa ska med oss och bada.