En ny säng till Alva

I dag hämtade jag äntligen ut Alvas nya säng, och jag kan ärligt talat inte vara annat än nöjdare. Det känns skönt att ha det fixat och att förhoppningsvis inte behöva tänka på det i ett par år framåt. Det är nämligen hela 15 års garanti på sängen, och förhoppningsvis ska den hålla i ett antal år framöver. 

Mammamingel 2013

Bild fotograferad utav vår gäst Lottiz Törnqvist.
 
Mammamingel 2013 har nu äntligen ägt rum, och det känns helt obeskrivligt skönt med tanke på allt jobb och allt slit, som vi lade ner för att få den här dagen och kvällen att bli så bra som möjligt. Det kändes ärligt talat helt otroligt att stå där på scenen inför ett 60 tal personer, och jag lovar att jag var så nervös som man bara kan bli. Men samtidigt kan jag inte bara annat än att älska känslan, utav att stå där inför alla människor och visa upp allt jobb och allt slit, och vad vi har lyckats åstadkomma under den här tiden tillsammans. 
 
Vi stötte på några motgångar och hinder längs vägen, och även på plats då tekniken strulade vilket gav resultatet att hela kvällen skjöts fram i drygt två timmar. Men trots allt strul och alla hinder vi mött har jag aldrig någonsin haft ett roligare jobb eller tid än detta tillsammans med två utav mina närmaste - och alla er fina bloggvänner/kollegor och de vill jag tacka stort för! 

Linköpings badhus

Nu gör vi oss redo för en dag på Linköpings badhus, där Alva faktiskt aldrig tidigare varit, och där jag själv endast varit en gång för mer än 6 år sedan. Det blir med andra ord ett spännande besök och extra kul för Alva är det givetvis att hennes pappa ska med oss och bada. 

Alva börjar verkligen bli stor..

Den senaste tiden har jag inte kunnat undvika hur stor Alva har blivit. I höst börjar hon förskoleklass och här hemma förbereder vi för fullt med att inreda och fixa i ordning hennes rum. En ny vuxen säng ska köpas hem, ett skrivbord ska hämtas och i dag köptes små saker hem som papperskorg, nya pennor etc. och något annat vi inte kunde undvika att spana in när vi ändå var där ute på IKEA och Biltema var alla fina cyklar. Det blev dock inget köp i dag, men när jag kom hem kunde jag inte sluta tänka på att de kanske är dags för en ny större cykel så jag spanade in Bikester.se som jag vet har flera snygga barncyklar
 
Fastnade faktiskt för denna snygga cykel, men ärligt talat så vet jag faktiskt inte vilken storlek Alva bör ha. Förmodar att det är barnets längd man mäter? Men jag vet inte ens hur lång hon är numera vilket jag kanske borde ta reda på med tanke på helgens planer. Hur som helst kan hon ju faktiskt numera cykla åtminstone med stödhjul men frågan är om hon fixar det utan? Minns när jag skrev det här inlägget om att införskaffa en springcykel för att träna på balansen, det slutade dock med att de aldrig blev något köp, utan hon blev kvar med sin gamla lilla och vi har faktiskt inte tränat mycket alls. Det ska det bli ändring på.
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Bikester.se. 

En tur till IKEA och Linköping

Vi är fortfarande kvar här hemma och fixar oss, men alldeles strax ska vi bege oss ner emot Åby centrum. Måste nämligen hämta ut paket och ladda på mitt busskort, innan vi beger oss vidare till IKEA och Linköping, där vi ska lämna tillbaka klänningarna och köpa lite små saker till hemmet. I slutet av veckan är det nämligen planerat att jag ska investera och köpa hem en ny säng till Alva, och i början av nästa vecka ska vi åka och hämta ett skrivbord till tösen min också så lite små saker som papperskorg etc. behövs inhandlas.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.