50% på hårkritor hos Upbrand.se

Upbrand.se har många coola produkter som smyckesförvaring, USA bikini och super snygga sminkpaletter både för dig som älskar färg och de mer lite neutrala färgerna. Men allra coolast blir du   med deras tuffa hårkritor.

 

Du kan mixa och matcha de hur du vill. Låt fantasin flöda! Med hårkritorna kan du nämligen lätt som en plätt fixa Dip-Dye effekten, slinga eller varför inte köra all in, färga hela håret för en kväll!

 

Tillfällig hårfärg som du gnuggar in i håret. Färgen sitter kvar i 1-3 hårtvättar beroende på din hårfärg. Du kan forma, locka eller föna håret precis som vanligt efter användning med dessa ur coola hårkritor.

Nu får ni dessutom hela 50% rabatt med koden MAMMA på dessa hårkritor!

#1 - Sandra

Oj va coolt! Jag gick in och kollade på de. Skulle ha köpt dom om jag inte hade varit så fattig för tillfället :/

Svar: Vad synd, du får köpa sen när du har de lite bättre :) <3
AlvasMamma_

#2 - Ida

Hej! Fösökte köpa dessa kritor med rabattkoden Mamma, men kan inte se att rabbaten dras i kassan. Gäller inte rabatten längre?
Tack,
Ida

Svar: Hej Ida,

Vad roligt att du ville använda rabattkoden, den hade dessvärre gått ut och det var anledningen till att den inte fungerade. Nu ska den dock vara aktiv igen då jag har förlängt samarbetet tillsammans med Upbrand.se.


Lycka till med beställningen!


Kram Sanna
AlvasMamma_

#3 - Anonym

Hej jag har letat förgäves efter hårkritor=/ älskar locken man får. Tror du du skulle kunna vara den bästaste ängeln och fixa så rabattkoden fungerar igen?♡ skulle vara evigt tacksam :'(♡

Svar: Hej,
Tittar upp det direkt! Så håll utkik på bloggen så får vi se om det kommer upp något under nästa vecka.

Kram
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.